maanantai 24. maaliskuuta 2014

Napitutti

Kun tekee mieli askarrella jotain napeista, silloin siis napituttaa. Koska teki mieli napitaa tänään aamulla niin silloihan muoto on toki napitutti. Ihan selvää, eikö? Muistan semmoisen sarjakuvapätkän Lassista ja Leevistä, missä he verbasivat, eli keksivät substantiiveistä verbejä. Tämä on varmaan verbauksen tulos tämä napituttaminen?

Mulla on ollut kehykset ostettu näihin nappitauluihin jo jonkin aikaa ja tänään Aavan nukkuessa kaivoin napit esille. Veeti askarteli omiaan vanhoista lahjapapereista ja minä kuumaliimasin kehyksiin napeista kummankin lapsen nimikirjaimet. Mustaharmaata Veetille.


Ja valkovaaleanpunaista Aavalle. Pohjaväreinä vastavärit kehyksen kanssa.


Kehykset nakkasin tauluhyllyille siihen kohtaan mihin ne mahtuivat, mutta pitää miettiä tuota järjestystä paremmin ajan kanssa.String-hylly on saanut myös uuden mukin kun bongasin Kärkkäiseltä tämmöisen hauskan numeromukin, jossa on numerot ykkösestä kolmoseen.Rahapuukin on selvinnyt jo viikon hengissä. Minä kun tunnetusti tapan kaikki kasvit kaktuset mukaan lukien. Kastelen aina liikaa tai liian vähän tai sitten niille tapahtuu vain muuta kummallista ja kuolevat pois. Jospa tämä kestäisi nyt edes jonkin aikaa?


Kodinhoitohuoneeseen olen miettinyt jonkinlaista koukkua, että saisi Aavan pannat roikkumaan siihen. Nyt ne pyörivät pitkin muutenkin ahdasta tasoa ja uivat lavuaarissa. Ostin Kärkkäisen raksaosastolta pari puunväristä nuppia ja spreijasin kiiltomustaksi. Sitten laitoin kaksipuolisella teipillä seinään kiinni ja nyt on pannoille oma koukku. Teippi kävi hyvin kiinnitykseen, kun tuon ei tarvitse kestää kovin paljon painoa.Siinä ne nyt ovat pois tieltä, mutta kuitenkin käden ulottuvilla aina kun niitä tarvitaan. Ajattelin, että näihin olisi kiva laittaa jotain Aavan mekkojakin esille hengarin kanssa. Olisiko jollakin muuten vinkata mitään halpaa paikkaa, mistä saisi puunvärisiä helmiä edullisesti? Saa siis olla ulkomailta tai vaikka Etsystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti