lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vinoraitapaitaa

Kaapissa pitkään marinoitunut ihanaakin ihanampi musta Ikasyrin vinoraita jc päätyi vihdoin huppariksi itselle. Kyllä sai kankaan melko tarkkaan käyttää, että sain tämän tehtyä siitä pätkästä, mitä olin raskinut tilata. Vain hyvin pieniä tilkkuja jäi jäljelle. Kaavana taas MIW L-koossa ja helmaan pituutta niin paljon kuin kankaasta riitti. Hupussa ei ole raidat kohdistettu, koska hupun sai leikattua tasan yhdestä kohtaa kangasta, muuten ei olisi riittänyt.


Päällä kuvassa on muuten kaikki itse tehtyä, sillä jalassa on leggarit Kvk:n farkkujoustocollarista. Kaavana niissäkin tuttu Onionin leggarikaava. Tykkään molemmista tosi paljon ja leggarit varsinkin on ollut melko tiuhaan jalassa valmistumisensa jälkeen. Kuvassa minä freesinä suoraan salilta! Mutta pitää käyttää tilaisuus hyväkseen silloin kun on pihalla vielä valoa ja kuvaajakin kotona. Viime viikolla meillä oli vielä luntakin takapihalla, enää ei juurikaan ole.

8 kommenttia:

 1. Tuo vinoraita on kyllä kiva kangas ja hieno huppari siitä siulla :) Onko legsut siis sitä Lillestoffin trikoota? Farkkujoustocollaria mie ainakin heräsin haluamaan liian myöhään, nyt ei löydy mistään :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leggarit on Kvk:n joustofarkkua, oliko se sitten lillestoffin ja oli sitä vielä vähän aikaa sitten siellä. Nyt löysin Kärkkäiseltä kahta eri väristä farkkutrikoota, mutta en tiedä onko verkkokauppaan lisätty.

   Poista
 2. Varmaan tosi kiva päällä! Ja kuka nyt hupun kohdennuksia katselisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joku tarkkaa saattaa pian katsella, mutta harvoinpa se huppu päässä on ja kokonaan kiinni :)

   Poista
 3. Kivan näköinen! Itse en ole osannut tehdä noista vinoraidoista mitään,vaikka niitä on hyllyssä monessa värissä ja kangas on ihanaa. Täytyy varmaan ryhdistäytyä. Käypä lukemassa blogiani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tehty myös punaisesta ja harmaasta, mutta ne on käänyt vielä bloggaamatta. Vihreäkin pitäisi ommella :) Ja käyn kurkkaamassa blogiisi :)

   Poista
 4. Ompas hyvännäköinen huppari. Tämä vinoraita on minun mielessä "kummitellut" että josko itselle joskus jotain.

  VastaaPoista