lauantai 22. maaliskuuta 2014

Superdieetti ja kuinka kävi

Helmikuun puolella jo loppui tuo kuuden viikon superdieettijakso, mutta unohtui kertoa teille tuloksista täällä. Treenimäärät sain suoritettua melko hyvin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta eli viikossa oli kahdeksan treenikertaa. Myös syöntihommat menivät putkeen. Lopussa hiilarien väheneminen aiheutti painon jumittamisen, joten vedin viimeisen viikon gfg:n ohjeilla ja paino lähtikin vielä tippumaan. Kokonaissaldo kuudessa viikossa oli noin 4,5kg, vaikka puolivälin paikkeilla tuntui, että paino vain junnaa ja junnaa. Senttejä ei lähtenyt kamalasti, jokunen vyötäröstä ja lantiolta ja muualta en muistanut mitata!


Eniten muutosta on tapahtunut varmaan selässä, mikä sekään ei niin hyvin näy näissä vaatteet päällä kuvissa. Selkämakkarat alkoivat siloittua jo komen viikon jälkeen. Olen nyt dieetin loppumisen jälkeen hommannut salikortin ja käynyt pari kertaa viikossa tekemässä treenin ja yrittäny lisäksi liikkua sen 2-4 kertaa viikossa lenkkeillen. Mukava huomata, että jo näinkin vähäisellä treenillä alkaa lihaksia löytymään ja näkymään. Käsivarsiin ja jalkoihin on tullut selvästi jo lihasta ja yläkroppa alkaa saada muotoa. Yksi päivä mittailin itseäni ja huomasin, että lantiolta on lähtenyt nelisen senttiä pois vielä dieetin jälkeenkin, vaikka paino ei ole pudonnut alaspäin.

Meidän superdieettiryhmällä oli oma facebook-ryhmä ja osalla tämä dieeti toimi loistavasti ja kiloja lähti parhaimmillaan jotain kymmenen, vaikka lähtöpainoa ei varmaan ollut sen enempää kuin minullakaan. Myös huimia muodonmuutoksia näkyi paljon! Itsellä nyt ei kamalasti tullut mitään eroa eikä vaatteetkaan ole juurikaan sen löysempiä nyt kuin ennenkään. Paino on kuitenkin nyt suunnilleen sama kuin ennen raskautta, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Toisille vaan sopii tämmöinen ruokavalio paremmin. Itselläni ei näemmä se hiilarittomuus yhdistettynä vähäiseen rasvaan sopinut ollenkaan. Suosittelen kuitenkin tuota superdieettiä kaikille, koska siitä sain salikipinän ja kadoksissa olleen motivaation lähteä tiputtamaan ne viimeisetkin kilot!


6 kommenttia:

 1. Vau! :) onko sulla suositella jotain salia ylivieskasta? Mulla bikini challenge vielä meneillään :)

  VastaaPoista
 2. Asutko säkin täällä?!? :) Mä käyn tuossa FM:llä, ennen kävin kuntojumppiksella. Kuntojumppiksella on paljon vanhemmat laitteet, mut ei sinänsä mitään vikaa sielläkään. FM:llä on kaikki uudet laitteet ja oon kyllä tykännyt siellä käydä. Miten sulla on bikini challenge mennyt?

  VastaaPoista
 3. Täälä naapurikunnassa ;) Bc on menny ihan hyvin. Nyt niiin kiinnostais alottaa seuraava lite in shape, mutta salikynnys on korkea. Tai täällä kun on pieni paikka niin ahistavaa kun tuntuu ettei saa treenejä tehdä rauhassa salilla. In shapea tuskin ilman salia voi kunnialla suorittaa ;) Bc:n kaikki treenit oon tehny kotitreeneinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, en kuitenkaan satu varmaan sua tuntemaan "oikeassa elämässä" ? :) Äkkiäkös hurautat tänne salille jos siellä ahdistaa :)

   Poista
 4. Onhan tuossa tapahtunut jo paljon muutosta. Hienoa!

  Itse tekisi mies jotain noista fitfarm:in jutuista kokeilla. Mitä nyt joskus aikoinaan kokeilin, tulosta tapahtui jne, mutta minua ei salille saa. Ei kiinnosta ja aikaa ei tällä hetkellä löydy. Pitäisi kyllä budjettiakin löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en käynys superdieetin aikana salilla vaan tein kaikki kotitreeninä ja siksi olikin kiva maksaa,e ttä saa kunnolliset kotitreeniohjeet samalla. Et eihän tuo salikorttiin verrattuna oo kallliimpi, kun korttikin maksaa helposti sen 50e/kk ja tuossa saa sekä ruoka- että treeniohjeet :)

   Poista