perjantai 14. maaliskuuta 2014

Oral-B testissä

Meidän perheessä kaikki Aavaa lukuunottamatta käytävät päivitän Oral-B:n sähköhammasharjoja. Sen vuoksi sattuikin paremmin kuin hyvin, että pääsin mukaan buzzador*-kampanjaan testaamaan erilaisia vaihtopäitä tuohon hammasharjaan. Meillä on aina ollut käytössä jotku perupäät ja vasta viime hammaslääkärireissun jälkeen ostin omaani sensitive-harjan. Kampanjaan päästyäni olin ensin hieman yllättynyt siitä, että noita päitä on vaikka minkälaisia. Testiin saimme TriZone, FlossAction sekä 3D White-päät.


Oral-B FlossAction -harjaspään Micropulse-harjakset ulottuvat syvälle hammasväleihin ja poistavat plakkia. Se puhdistaa kliinisesti paremmin kuin Oral-B Precision Clean -harjaspää.

Omaksi suosikikseni testauksen aikana on noussut tämä FlossAction, joka puhdistaa hampaat hyvin ja jättää ne todella puhtaiksi. Tämä oli myös testin hellävaraisin. Omat ikenet ovat tällä hetkellä aika herkät imetyshormonien vuoksi ja tämä ei aiheuttanut vuotavia ikeniä, mutta puhdisti silti tehokkaasti.


Oral-B 3D White -harjaspää on suunniteltu poistamaan värjäytymät hellävaraisesti. Hammaslääkäreiden innoittama kuminen kiillotuskuppi valkaisee hampaat luonnollisesti. 

Tämä puhdistava harja oli myös tehokkaan tuntoinen, mutta mitään vaikutusta en huomannut tuolla värjäymiä poistavalla ominaisuudella. Lamelli teki kuitenkin hampaat todella liukkaan tuntoiseksi! Näistä kolmesta ehkä se, jota en ostaisi.


Oral-B TriZone -harjaspään kolmen toiminnon innovatiivinen puhdistustekniikka poistaa plakin syvältä hammasväleistä, jolloin plakinpoisto on ylivoimaista tavalliseen käsikäyttöiseen hammasharjaan verrattuna

• Ylivoimainen plakinpoisto tavalliseen käsikäyttöiseen hammasharjaan verrattuna
• Ulottuu syvälle hammasväleihin

Kaikista tehokkain näistä kolmesta oli tämä TriZone, joka meillä on miehellä käytössä. Hieman hassun tuntoinen suussa, kun on tottunut noihin pyöreisiin päihin ja kun tuo kärkiosa vielä liikkuu harjauksen aikana.

Näistä vaihtopäistä luulen meidän talouteen jäävän käyttöön tuon TriZonen ja FlossActionin.
Onko nämä vaihtopäät tuttuja teille vai ostatteko aina niitä peruspäitä mitä tulee valmiina hammasharjan mukanakin?

Mikäli joku teistä lukijoista on kiinnostunut buzazauksesta ja tuotetestaamisesta, voi hommaan tutustua alla olevasta linkistä. Varsinkin blogin omaavia buzzadoreja etsitään parasta aikaa lisää!

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Lauruska_*Buzzadorina toimiessani pääsen osallistumaan silloin tällöin valitsemiini kampanjoihin, joista saan ilmaiseksi testiin tuotteita, joiden käytöstä raportoin eteenpäin. Joskus saan näytteitä, mitä jaan muille testiin ja joskus testaan vain itse tuotteita. Mikäli buzzaus kiinnostaa sinua, voit liittyä mukaan osoitteessa www.buzzador.com. Mainitsethan minut suosittelijaksi, jolloin saan siitä pisteitä. Nimimerkkini on Lauruska_ 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti