maanantai 30. joulukuuta 2013

Retro, retrompi, pupuhaalari?

Ennen en pitänyt yhtään retrokuoseista, nykyään jonkin verran. Yleensä kuitenkaan semmoiset retroöverikuosit eivät miellytä silmää. Tässä Rengon Leenan suunnittelemassa kuosissa vaan joku kolahti ja tilasin sitä pienen pätkän jumpsuitia varten. Kangas tilattu Metsolalta, missä se näytti olevan alessa tällä hetkellä. Tämä valmistui jo ennen joulua, mutta jäi bloggaamatta joulutohinoiden painaessa päälle.


Vaikea ottaa nykyään typystä kuvia, kun se kääntyy niin vikkelästi aina mahalleen, enkä ehdi kamerani kanssa perään! Omista varastoistani ei löytynyt sopivaa keltaista eikä punaista resoria niin vedin retrouden tappiin ja laitoin ruskean ja piristykseksi sitten keltaisen vetskarin. Kaavana tässä tuttu villikko, jota muokkailtu. Koko 68cm ja vähän taisin lisätä niska-haaramittaa.


Pakko sanoa, että tästä tuli aika kiva, vaikka värimaailma ei ehkä ole mulle itselle se tyypillisin. Tässä kuvassa taas näkee, että jalat heiluu kun neiti kääntyy, kun jalat ovat vain sumea läntti.


Sitä kun ei malta odottaa, että haalari tulisi pesusta ja voisi ottaa uudet, paremmat kuvat niin mennään näillä sitten! Luulin muuten, että en osaa pitää tämmöisiä kokohaalareita, mutta onhan tämä aika kätevä. En ole sisällä pukenut alle oikeastaan muuta. Joskus bodyn. Sen verran jouduin tekemään muutoksia tuohon jälkikäteen, että lisäsin semmoisen suojan tuohon vetoketjun yläpäähän, koska se hankasi leuan ihoa ikävästi. Tulipahan testattua semmoisenkin tekeminen!


Facebook-sivuilla lupailin pientä arvontaa, kun 200 lukijaa on täynnä ja tänäänhän se napsahti ja meni ylikin! Puhun siis bloggerin kautta kirjautuneista lukijoista, muiden määräähän on vaikeampi nähdä mistään kerralla. Ensi vuoden puolella siis jotain kivaa tiedossa, pysykäähän kuulolla!

10 kommenttia:

 1. Hieno väriläiskä! Ja muuten, tuo Siiri ja Myyry-makuupussi on uskomattoman ihana <3

  VastaaPoista
 2. Voi suloisuus. Tuo ruskea sopii tosi hyvin tuohon kuosiin. Itse tein valkoisilla resoreilla ja ei tullut ihan näin kiva. Valkoinen ei ole kankaassa ihan valkoista joten ruskea olisi ollut parempi valinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi samalla lailla tuon punaisen paratiisin puutarhan kanssa kun kanttasin valkoisella ja siinä se valkoinen ei ole ihan puhdas!

   Poista
 3. Suloisia ovat, sekä haalari että pötkö sen sisällä :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Tilasin tuota Leena Rengon pupukangasta netistä vihreänä ja yllätyin kun valkoiset kohdat taittoivatkin ihan selkeästi mintun vihreään... Olivatko valkoiset kohdat kankaassasi valkoisia, vai sävyttivätkö johonkin toiseen väriin? Mietin vain, että vääristääkö tietokonekuva kankaan vaaleat osat näyttämään valkoisilta, vai onko kankaassani virhe?

  Kiitollinen vastauksestasi T. Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne valkoiset osat ole kummassakaan värissä kirkkaan valkoisia eli ei siinä kankaassasi ole mitään vikaa :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. ok, kiitos tiedosta. Kangas on silti ihan kaunis, halusin vaan tietää miten kuuluu olla :)

  VastaaPoista