maanantai 9. joulukuuta 2013

Äidin jouluhaaveita

Lasten joululahjoista täällä onkin ollut jo juttua, joten kokosin muutaman oman haaveen. Tässä vaiheessa painotan sanaa haave, ei toive. En suinkaan ole pyytämässä mitään kalliita lahjoja keneltäkään, koska oikeastaan en tarvitse mitään sen kummempaa. Tosin voi olla, että itse joudun puhelinkauppaan, koska puhelin sammuilee itsestään akun loppumisen vuoksi, vaikka olisin ladannut akun samana päivänä ja ollut käyttämättä koko puhelinta. Tai sitten ostan uuden akun tuohon vanhaan, koska se on ollut vasta kaksi vuotta käytössä.


Ainoa tarpeelline toive tänä vuonna on tuo isompi haudutuskattila. Tämänhetkiseen menee vain litran riisipuuro ja se on liian pieni satsi, kun me syödään se kerralla. Olisi kiva, että puurosta jäisi vaikka karjalanpiirakoihinkin täytettä. Tuo on oikeastaan se ainoa toive ja se on mennyt jo pukin korviin!

Jos rahaa olisi käytössä rajattomasti, haluaisin uudet Emun kengät. Viime vuonna alennuksesta ostetut merinovillasisuksiset ovat olleet älyttömän lämpimät, mutta väri ei ole oikein mieluinen. Se oli kuitenkin ainut vaihtoehto viime vuonna, joten otin ne halvan hinnan vuoksi. Nyt haaveilen noista ihan karvavuorisista harmaina ja odottelen, että jos eteen sattuisi joskus joku todella hyvä tarjous noista! Ehdottomasti lämpimimmät kengät, mitä mulla on ikinä ollut!

Lisäksi listalla on suo String-hyllykkö sekä jonkin sortin puukori. Tällä hetkellä sen virkaa toimittaa lihalaatikko, joka ei ole kovin esteettinen. Tuo Korbon metallikori on aivan ihana, mutta valitettavasti epäkäytännöllinen, kun kaikki puumoska olisi aina lattialla. Toinen silmää miellyttävä on yllättäen Artekin Kanto, mutta sekään ei ole umpinainen. Tänään onnistuin löytämään tämmöisen Aduro-merkin koreja, mutta mistä näitä saisi Suomesta ostaa? Jälleenmyyjissä on Bauhaus, mutta näyttää, että siellä olisi vain noita takkoja.

Näiden lisäksi joululahjatoiveina olisi voinut olla esimerkiksi toppahousut ja hanskat, mutta ehdin ostaa ne itse ja lisäksi niitä on mahdoton ostaa sovittamatta! Mitä teillä on joululahjatoiveena tänä vuonna? Vai ostetaanko teillä lahjoja aikuisille?

3 kommenttia:

 1. Hmm, mää oon kyllä nähny noita Aduron koreja jossain! Kun vaan muistas missä... Mutta sen muistan, että jossain blogissa törmäsin kans tuommoseen, se oli ostettu Bauhausista eli kyllä niitä ainakin jossain myymälöissä silloin on.

  VastaaPoista
 2. Vinkkinä tällainen sivusto, jossa myydään Emuja ja hintakaan ei ole pahimmasta päästä. Kokoja ei tokikaan kaikista löydy. Oon lukenut blogistien kokemuksia kyseisestä kaupasta ja hyvin on ostosten teko onnistunut :) Ja tässä se linkki http://eu.natureshop.com/collections/_womens-footwear-sheepskin-boots

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaappa mistä mun edelliset emut on? ;) Tuoltapa hyvinkin kun maksoivat vain 50e! Sattui olemaan yksi mun kokoinen kenkä jäljellä niin en paljon aikaillut. NYt ei ollut mun kokoa, mutta ajattelin testata ehkä tuommoista Bearpaw-kenkää, joka ois aika paljon edullisempi.

   Poista