perjantai 20. syyskuuta 2013

Murr sanoi pikkuinen panda

Olen joskus aikoja sitten tallentanut Pinterestiin kuvan pandapiposta sitä varten, että voisin joskus painaa samanlaisen kangasväreillä. Olisikohan pipo Mini Rodinin? Vihdoin sain tässä ennen vauvan syntymää aikaiseksi kaivaa esiin kangasvärit ja tehdä tämän pipon.


Valkoinen trikoo on Kärkkäiseltä. Musta nuo on tosi hyvälaatuisen tuntoisia trikoita, kun ovat semmoisia paksuhkoja eikä semmoista ihme lirua. Sopii tosi hyvin pipomateriaaliksi. Piposta tuli kiva, tosin Veeti ehti viikolla pyyhkiä isin auton ikkunasta kurat tuohon pipoon, joten pesuun meni. Toivottavasti kestää tuo painoväri hyvin pesun!


Vauvan bodyt ovat suurimmaksi osaksi valkoisia, joten hurautin vielä kankaan jämistä bodyn koossa 56cm. Kaavana Bert-nappilistabody, jossa napit siirretty olalle. Tätä ei tosin kuvasta näy :) Koko on aika reilu ja sanosin, että vastaa enemmän seuravaa kokoa. Mutta meneepähän pidempään ja pituutta saakin olla lisää, että kestopeppu mahtuu myös!

4 kommenttia:

  1. Mä tein esikoiselle pari vuotta sitten vastaavan kopio mini rodinin, applikoimalla :D nyt tekis mieli ostaa se mini rodinin kääntöpipo nuoremmalle :P

    VastaaPoista