sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Hoitolaukku vai käsilaukku?

Olikohan se tällä viikolla, kun törmäsin jossain netin syövereissä ihaniin hoitolaukkuihin, nimittäin näihin Babymell-merkkisiin. Merkki oli ennestään ihan outo ja päädyin surffailemaan sitten erilaisia versioita näistä laukuista. Suomessa maksavat kiitettävästi ja eräästä blogista sitten löysinkin vinkin, että Amazon uk:sta tilattuna säästää rahaa. Joskus taisinkin kirjoitella, että Veetillä oli Marimekon semmoinen nailoninen olkainlaukku hoitolaukkuna. Tämä sama laukku on nyt Veetin päiväkotilaukku, joten vauva tarvitsee nyt sitten oman. Normaali käsilaukkunikin on ihan hyvä, mutta toivoin lisätaskuja laukkuun, että tavarat eivät aina olisi sekaisin laukun pohjalla.
Toinen kriteeri laukulle oli se, että se ei saisi näyttää liikaa tai ei mielellään ollenkaan hoitolaukulta. Haluaisin, että sitä voisi käyttää myös vauvaiän jälkeen tavallisena käsilaukkuna tai vähän isompana reissukassina tai muuna vastaavana. Hassu yhteensattuma kävi, kun eilen mietin tekeväni aiheesta postauksen ja huomasin Kiikkusaaren Marian kirjoittaneen ihan samasta asiasta ja vielä saman merkkiset laukutkin olivat päässeet mukaan. Hauskaa tästä tekee itselleni se, että tunnen Marian tosielämässä ja meillä on todella samanlainen maku. Ennen kuin kumpikaan meistä ompeli, oli meidän esikoisilla paljon samoja vaatteita ja muitakin tavaroita meillä on samanlaisia. Siksi itseäni huvitti, että oltiin tätäkin postausta tekemässä samoihin aikoihin, samoista laukuista :)

Tosin minä olen jo päättänyt ja itseasiassa tilannutkin itselleni uuden hoitolaukun. Olkoon se sitten synttärilahja itseltä itselle. Tilasin tuo ylemmän kuvan laukun. Toinen vaihtoehto oli tämä alempi. Kysyin mieheltä mielipidettä niin hän kehotti ottamaan tuon yksinkertaisemman, että en sitten kyllästy siihen ja sen sitten pitkän pohdinnan jälkeen tilasin. Tuolta ulkomailta tilattuna hintaa tuli melkein 30e vähemmän mitä Suomesta ostettuna.


Laukussa on kaikki tarvittava ja vähän päällekin eli:

- sisällä viisi taskua ja ulkona kolme
- mukana konepestävä vaipanvaihtoalusta
- kantohihnankiinnitys vaunujen aisaan
- koko 33x44x15cm
- materiaali, joka on helppo pitää puhtaana ihan vaan pyyhkimällä kostealla
- kiva ulkonäkö eli menee tavallisena laukkunakin vauvaiän jälkeen!

Nyt odotan innolla, että laukku saapuisi ja pääsisin sitten ihan käytännössä kokeilemaan ja ihastelemaan, että onko se yhtä kiva kuin kuvissa :)

6 kommenttia:

 1. Hihii, tiedätkös, mä pistin äsken yhden hoitolaukun tilaukseen ja päätin, että se on synttärilahja itseltä itselle, sitten tuun lukeen tämän sun postauksen :D

  VastaaPoista
 2. Nää on niiiiin hienoja.. Pitää varmaan laittaa vanha hoitolaukku myyntiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ja uutta tilaukseen! IHanaa kun hoitolaukku näyttää hyvälle. Ei tartte sen vihreen Liberokassin kans kulkea ;)

   Poista
 3. Helou =) liityin lukijaksi! Kivanoloinen blogi! Tervetuloa meille lukijaksi tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! PItääkin käydä vastavierailulla :)

   Poista