maanantai 23. syyskuuta 2013

Kekkerit

Eilen meillä vietettiin Veetin synttäreitä, vaikka virallinen päivä oli tosiaan jo viime lauantaina. Pinterestistä (taas!) olen joskus löytänyt tuommoiset bannerikirjaimet, jotka oli valmiiksi siis kolmion muotoiset. Tulostin ne ja leikkasin ääriviivoja pitkin. Lopuksi liimasin kartongille ja virittelin nauhaan maskin teipillä. Itsekseni mietin, että kaikkea tyhmää sitä värkkääkin, mutta puolustelin tekosiani sillä, että voin siirtää juhlien jälkeen tuon Veeti-osuuden Veetin huoneeseen. Ja voihan tuon onnea-tekstinkin säästää vaikka ensi vuoteen :)


Koko viikon mulla hakkasi tyhjää kakun koristelun kanssa ja jotenkin en keksinyt yhtään mitään! En jaksanut tällä kertaa vääntää mitään marsipaanijuttuja, joten törkeästi kopion erään ompeluryhmäläisemme blogista täältä tämän idean. Mukavan nopea ja kuitenkin näyttävä kakku tuli tällä konstilla!
Kakun välissä oli omenamoussea sekä vaniljakiisseliä. Omenalajike olisi voinut olla ehkä joku toinen, sillä tuosta täytteestä tuli hieman mauton mielestäni. Lisäksi meillä oli poropiirakkaa, karjalanpiirakoita ja keksejä.Vauvalle pääsin pukemaan ihan juhlan kunniaksi tuon minipienen helistin-mekon! Tosin viisi minuuttia ennen juhlien alkamista piti vielä leikata tuosta vyötäröltä Framilon pois, koska se oli sitä huonoa Prymin versiota, joka ei joustanut ja oli liian tiukka. Ompelut olivat vielä vähän vaiheessa, kun ensimmäiset vieraat tulivat :)


Meidän neiti on niin rimppakinttu, että kaikki tavalliset sukkikset on ihan järkky suuria! Nuo Lindexin olivat mielestäni todella kapeat malliltaan ja niihinkin jää vähän ylimääräistä. Lahjemitta ei niinkään ole valtava, vaikka koko on 62/68. Pitkäjalkainen neiti, kuten äitinsäkin.


Ihana tuo mekko päällä, vaikka niin on käyttäjäkin! Veetin kummin ja meidän äitin piti melkein tapella siitä, kumpi saa pitää vauvaa sylissä ;)

4 kommenttia:

 1. Mä sitten niin ihailen teitä ahkeria ja luovia ihmisiä, jotka jaksatte miettiä hienoja koristeluita ja väsätä ihania herkkuja pöytään. Ja nähdä vaivaa. Saisinpa itsekin joskus aikaiseksi. Suloiset lapset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä siitä luovuudesta tiedä, kun suoraan ideat napattu muualta ;) Tällä kertaa ei kyllä jotenkin yhtään napannut tuo leipominen, vaikka normaalisti musta on ihana värkätä ja näprätä jotain koristeita kakkuun :) Ehkä se into pala ristiäisiin mennessä?

   Poista
 2. Onnea 3-vuotiaalle! :)
  Sekä paljon onnea pikkuisen neidin johdosta. Löysin vastikään vasta blogiisi ja mikäli oikein ymmärsin niin sulla oli la 2.9. ja tyttö syntyi 9.9.? Pisti vain heti silmään sillä mä elelin viime vuonna samoissa merkeissä samoina päivinä, kun meidän tyttö syntyi. Ja meilläkin oli silloin 3v. vanhempi isoveli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu laskettu aika tosiaan oli 2.9. ja syntyi 9.9. Esikoisen la oli 1.9. (aika tarkkaa toimintaa vai mitä? ;)) ja syntyi 14.9. :)

   Poista