sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Vihaiset linnut vaatteissa

Voi varmaan sanoa, että Rovio  on onnistunut tuotteistamaan nuo angry birdsit melko hyvin ja on varmaan vaikeampi jo keksiä tuotetta, missä lintuja ei ole mitä sellaista missä niitä on. Myös Reima on tarttunut tuohon lintuhuumaan ja Reimalta saakin näemmä jopa ulkovaatteita, jotka on koristettu Angry birdseillä.

Linnut ovat lentäneet housuihin, takkeihin, pipoihin ja t-paitoihin. Takeista löytyi ainakin tämmöisiä softshell-malleja, joissa nuo linnut ovat aika huomaamattomia, eivätkä varmaan edes kauemmas erotu. Tässä voisi olla kompromissi lintuja vihaavalle äidille ja niitä rakastavalle lapselle :)
Tämä vähän värikkäämpi takki on luultavimmin tuulitakkityyppinen, sillä sen kerrotaan mahtuvan pieneen mukana tulevaan pussiin, jossa se on helppo ottaa vaikka retkelle mukaan. Ideana hyvä ja varmasti kätevä, mutta värit eivät kyllä iske minuun yhtään.
Piposta puolestaan löytyi useampia hahmoja possusta eri lintuihin. Veeti on vielä niin pieni, että ei onneksi osaa vielä tahtoa mitään tiettyjä vaatteita. Näistä voisin myöntyä juurikin tuohon kaikista ylimmäiseen takkiin, koska en niin kamalasti välitä mistään isoista kuvista vaatteissa.
Mitä teillä tykätään linnuista? Joko ovat ihan out vai onko joku jopa ostanut jotain näistä Reiman tuotteista? Itse en ole vielä livenä bongannut mitään näistä vaatteista. Mikäli innostuit näistä, niin Reiman verkkokaupasta näitä saa. Verkkokauppaan pääset tästä.

*Sisältää mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti