keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Silosääret kesäksi

Buzzadorin kautta saamani Veet vahatuotteet tulivat perjantaina postiin, mutta pääsin hakemaan ne vasta maanantaina, joten testailu meni eiliselle. En ole koskaan ennen tainnut vahata jalkojani, joten hieman jännitti, että kuinka kivulia prosessi onkaan tiedossa. Epilaattori minulta löytyy, mutta se on jotenkin niin hidaskäyttöinen, että on unohtunut tuonne vessan kaappiin. Ensimmäisenä testiin meni sähköinen roll-on kit, jossa on siis vahapakkaus sekä laite, joka lämmittää vahaa verkkovirralla.


Tuommoinen laite siis on, tosin kuvasta puuttuu tietenkin korkki, joka suojaa tuota levityspäätä. Vahaa lämmitetään ensin 20 minuuttia ja testataan levittämällä ihan tavalliselle paperile, että onko se tarpeeksi juoksevaa. Itse annoin olla kauemmin, koska vaha levittyi tuon ajan jälkeen vielä hieman huonosti.


Miehen avustuksella sain teille otettua kuvasarjan säärien vahauksesta. Kun vaha on lämmin, levitetään se sääriin polvesta nilkkaan päin. Itse levitin kerralla noin sen lapun kokoisen alueen ja nyhdin karvat irti ja levitin sen jälkeen lisää vahaa. Testiä varten olin antanut säärikarvojen kasvaa siitä asti, kun kuulin päässeeni buzzaamaan ko. tuotetta. Omat säärikarvani ovat vain niin vaaleita, että eivät onneksi kuvassa kovin näy :)




Vahan rullauksen jälkeen asetetaan pakkauksessa mukana tulleet liuskat jalalle. Itselläni riitti kaksi liuskaa per jalka eli samaa voi käyttää useammankin kerran. Alas jätetään liuskaan parin sentin vahaton alue, josta saa liuskan nykäistyä irti. Onnistuin muuten mahasta huolimatta tekemään tämän vielä itse ;)


Ja näin on yksi kohta vahattu! Ei muuta kuin levittämään lisää. Minusta tämä oli yllättävän kivutonta ja karvat lähtivät hyvin irti, muutamia itsepäisiä yksilöitä lukuunottamatta. Olin lukenut toisen buzzaajan blogikirjoituksen samasta tuotteesta ja siinä sanottiin, että tuote oli pettymys, koska karvoja jäi niin paljon. En sitten tiedä, että onko karvan laadulla vaikutusta asiaan? Omani ovat vaaleita ja hentoja, joten olisivatko siksi lähteneet paremmin? Tarkistelin illalla nimittäin työn laatua ja löysin vain muutamia jääneitä karvoja.


Vaha oli aika jänkkiä tavaraa ja pakkauksessa oli puhdistuspyyhkeitä, olla se pyyhittiin pois. Siis ylimääräiset vahat. Otin vahaa pois myös baby oililla, joka ajaa ilmeisesti saman asian. Pyyhkeitä oli nimittäin pakkauksessa kovin vähän ja suihkussa tuo tökötti ei irronnut pelkällä vedellä. Jonkin aikaa iho oli tuommoine punanäppyläinen, jota yritin vangita kuvaankin hieman huonolla menestyksellä. Seuraavana päivänä jalat olivat jo normaalin näköiset ja sileät. Pakkauksessa luvataan tehon kestävän jopa 28 päivää ja jos edes se pari viikkoakin mennään täysin sileillä jaloilla, alan vahaamaan niitä jatkossakin.




Tässä kuvassa kaikki mitä hommaan tarvitsee. Altaan reunalla tietty käytetyt ja karvaiset vahaliuskat, yök!


Mikäli Veet-tuotteet kiinnostavat, ne näyttävät olevan vielä tämän viikon -15% tarjouksessa kaikissa Citymarketeissa. Myös minulla on näyteliuskoja ja esitteitä jaettavaksi, mikäli joku lähistöllä asuva haluaa testata. Pientä miinusta siitä, että näytteessä on vaan se yksi liuska, enkä usko sen riittävän edes yhden jalan vahaamiseen eli jos tuotteesta pitää, täytyy käydä ostamassa itse lisää, että saa loputkin karvat pois :)

Vahaako teistä joku jalkoja säännöllisesti ja onko Veet-tuotteet tuttuja? Ps. Yritin vahata myös kainalokarvat, mutta huonolla menestyksellä... Se oli kivuliasta ja vain muutamia karvoja tarttui liuskaan :/

 #buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax

*Buzzadorina toimiessani pääsen osallistumaan silloin tällöin valitsemiini kampanjoihin, joista saan ilmaiseksi testiin tuotteita, joiden käytöstä raportoin eteenpäin. Joskus saan näytteitä, mitä jaan muille testiin ja joskus testaan vain itse tuotteita. Mikäli buzzaus kiinnostaa sinua, voit liittyä mukaan osoitteessa www.buzzador.com. Mainitsethan minut suosittelijaksi, jolloin saan siitä pisteitä. Nimimerkkini on Lauruska_ 

5 kommenttia:

  1. Hei, kerroppa sitten miten kauan tulos kesti. Pitäisi kokeilla itsekin jotain uutta, alkaa tuo perinteinen höylä olla aika nähty, eikä jaksaisi koko ajan sitäkään käyttää, ei iho tykkää. Näitä oon aina pelännyt sen kivun takia, kerran kokeilin, mutta en osannut repäistä sitä oikein pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muista kysyä jos en muista itse kertoa :) Oishan tuo aika huoletonta jos ei tarttis vaikka kolmeen viikkoon ajella ja ois sileet jalat. Ja kun vahailee pidemmän aikaa niin ne karvatkin alkaa kasvaa hennompina mitä jos höylää. Ja tosiaan enemmän sattuu se epilaattori. Noissa nuo liuskat on sen verran isoja, että musta ne sai tosi näppärästi ja nopsaan vetästyä, että ei ehtinyt juuri sattua.

      Poista
  2. Kiva, että laite toimi sulla noin hyvin!! :) ite luin eilen ohjeita uudelleen ja huomasin fiksuna levittäneeni vahan väärin, eli alhaalta ylös enkä ylhäältä alas...! ajattelin kokeilla vekotinta uudelleen noihin jäljelle jääneisiin karvoihin (joita jäi kyllä hurjan paljon...! :/ )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sen sun jutun luinkin ja olin siksi heti alusta asti tosi skeptinen tuon asian kanssa, mutta onneks mulla toimi :) Missään ei tainnut vaan lukea, että montakohan kertaa tuolla yhdellä säiliöllä vahaa?

      Poista
    2. Mäkin nyt testasin toistamiseen, ja lähti aavistuksen paremmin karvat, mutta ei silti mitenkää hirmu sileää saanut edelleenkää :/ vissiin pitää nuo jäljelle jääneet kasvattaa vähän pidemmiksi ja sitte koettaa taas :D Ja en oo minäkään hoksannu että miten monelle käyttökerralle tuon säiliön pitäis riittää, Veetin sivuilla lukee vaan että siinä on 50ml..että ei tuo varmaan kovin monelle kerralle riitä.

      Poista