keskiviikko 21. elokuuta 2013

Uutta äidille ja pojalle

Kävin sunnuntaina Me&I-kutsuilla tsekkaamassa syksyn uutuudet. Mikään vaatteista ei oikein napannut ainakaan kuvia katsellessa ja ajattelin, että tuskinpa mitään tilaankaan. Mielikuva lastenvaatteista ei muuttunut edes paikanpäällä, enkä tilannutkaan Veetille enkä vauvalle mitään. Vauvanvaatteet olivat jotenkin niin vaaleapohjaisia ja poikien ajoneuvokuosit eivät iskeneet yhtään. Sitä vastoin yllätin itseni tilaamalla nämä Slim sweatpantsit! Nämähän ovat olleet pari vuotta sitten mallistossa ja tulleet nyt uudelleen. En ole aikaisemmin edes kokeillut näitä, sillä olin kuvitellut kankaan aivan erilaiseksi. Nyt uskaltauduin kokeilemaan vielä tämän mahan kanssa ja hyvin mahtuivat jalkaan kun jätti vyötärön mahan alle. Pakko hehkuttaa, että näistä tulee kyllä aivan lempparihousut mulle! Niin ihanat jalassa ja kuitenkin enemmän housumaiset kuin tavalliset legginssit. Kangas on kuitenkin paksumpaa, semmoista housumaisempaa ja takana on taskut. En malta odottaa, että milloin saan hakea nämä postista! Onko siellä lukijoissa muita näiden housujen faneja? :)


Tällä viikolla havahduin siihen masentavaan tosiasiaan, että Veetin jalka on ottanut loppukeväästä melkein 1,5cm:n kasvupyrähdyksen. Suomeksihan se tarkoittaa sitä, että meidän kaikki talveksi varatut kengät sekä nykyiset kumpparit ovat pieniä. Onneksi saatiin juuri kaverilta ylimääräiset Nokian kumpparit, niin on edes yhdet sopivat kengät. Lisäksi meillä on yhdet kesätennarit, jotka mahtuvat. Talvelle meillä olisi ollut viimevuotiset goret ja nahkakengät sekä kirpparilta ostetut Vikingin goret ja nyt ne kaikki jäivätkin pieneksi kesän aikana. Laitoin kengät myyntiin ja nyt pitää sitten ostaa tilalle uusia.

Talveksi tilasin Pikkujalat-verkkokaupasta nahkaiset Bisgaardin varsikengät. Näissä on sisus villaa ja toivon näiden pitävän varpaat lämpimänä. Toisessa reunassa on vetoketju, joten toivon Veetin saavan nämä itse jalkaan. Näiden lisäksi aion ostaa vielä toisiksi kengiksi joko goret tai vuorelliset kumisaappaat. Meinasin tilata aluksi Reiman huopakengät kun katsoin, että Brandoksella olisi ollut yksi koko vielä jäljellä viime vuotisia. Huopakengille ja näille aidoille nahkaisille jäi kuitenkin enää kymppi hintaeroa, joten ostin kuitenkin sitten nämä. Musta olisi tietenkin ollut mieluisempi valinta, mutta valitettavasti kokoa ei ollut enää jäljellä.




Nyt pidetään sitten peukkuja, että malli on Veetille hyvä. Nämä on kyllä niin kauniit ja lämpimän näköiset, että huolisin itsellenikin! Täysihintaisena en raskisi ostaa, joten hyvä tuuri kävi kun sattui alessa olemaan vielä kokoja. Veetillä tuntuu olevan kohtalaisen iso jalka, sillä näistä kengistä piti tilata koko 28! Ja Vikingeistä menee näköjään myös jo tuo koko. Käyntivaraa jää se vajaa pari senttiä eli tarkemmin jotain 1,7cm. Vaikka mitäpä muuta sitä voisi kuvitella kahden isojalkaisen vanhemman pojasta tulevan ;)



5 kommenttia:

  1. Mää tykkään kans noista housujen mallista, mutten kyllä enää osta, kyrsi sen verran paljo kun näistä(kin) hajos haarukset alta aikayksikön... Meinasin tehä siitä joustocollarista jotku tän tyylisit. voi kyllä olla, ette jaksa värkätä taskuja, kun pidempien tunikojen yms. kans kuitenki käyttäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ajattelin, että jos keksis hyvän kankaan niin vois ehkä piirtää noista kaavat ;)

      Poista
  2. Mulla myös nuo housut, parin vuoden takaa :) ahkerasti käytössä olleet myös raskausaikana!

    VastaaPoista
  3. Noi on ollu kyllä loistohousut! Kovassa käytössä olleet mullakin. Nyt kesän oon asunut magicpantseissa, joista tilasin pitkälahkeiset versiot viime viikolla. Seuraavan kerran laitan farkut päälle vuonna 2014 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on magicit kans mustana, kesän luottoasuste! Ja sit yogapantsit velourisena. Olisin halunnut kans pitkän magicit, mutta päädyin siihen, että tilaan ne ehkä sit syksyllä kun ajattelin pitää omat kutsut kun tulee niitä uutuuksia vielä syys- ja lokakuussa. Saa sit vähän alennusta :)

      Poista