lauantai 17. elokuuta 2013

Huppareita in action

Kaivelin puhelimestani pari kuvaa, missä näkyy itse tehtyjä huppareita. Tämä ensimmäinen on valmistunut viime viikolla, kaavana Rest Piece, pituus 104cm ja leveys 98cm. Tämä oli musta aika lyhkänen kaava, sillä lisäsin mittaa vielä helmaan ja hihoihin. Tästä tuli just soppeli, ei ole paljoa kasvuvaraa helmassa. Kivan raikas tuo kirkas sininen, kun Veetillä ei oikeastaan kamalasti ole noita sinisiä vaatteita. Tuo lippispipo on muuten tehty Veetille jo sinä keväänä, kun Veeti oli vasta alle kaksi vuotta ja vieläki menee :) Eli jo puolitoista vuotta sitten melkeinpä! Pallokangas on Metsolan alesta ostettua.


Alkuviikosta yritettiin käydä metsäilemässä, mutta meidän tien päästä lähtevä pururata on kesäisin tosi huonossa kunnossa; märkä ja heinikoitunut. Meidän talvella löytämä metsäpolku on nyt vähän poikki kun siihen tehdään tietä päälle. Olisi tarvinnut melkein kumpparit molemmille, että olisi päässyt toista kautta polulle. Puhalleltiin sitten sen sijaan vain saippuakuplia :)


Ompelin Veetille Siirin ja Myyryn jämistä vuorettoman pipon, mutta siitä tuli vähän iso. Pitää ehkä vähän pienentää, niin se ei valu koko ajan silmille. Itsellekin on tullut tehtyä pari pipoa, en ole vaan muistanut pyytää miestä ottamaan niistä kuvaa.

Tänään leivottiin aamulla Veetin kanssa mokkapaloja ja käytiin Kärkkäisellä koko perheen voimin. Löysin sieltä pakalta sitä muovifroteeta vauvan sänkyyn ja oli huomattavasti edullisempaa ostaa rullalta 12,90e/m, mitä maksaa yhdestä 50*70 palasta yli kympin. Nyt sain siis neljä alustaa yhden hinnalla! Kävin myös Löytöpalassa ostamassa tikkivanua ja ajattelin vihdoin ryhdistäytyä ja tehdä Veetin sängynpeitteen valmiiksi. Nyt mietin vain, että pitääkö tuo vanullinen tikkikangas esipestä kun puuvilla on esipesty, joka tulee toiselle puolelle. Meneekö se vanu kamalaksi pesukoneessa ja kutistuuko kangas vai ei? Osaisiko joku sanoa?


Veetin pappa kävi äsken kylässä ja nyt yritän, että jos Veeti nukahtaisi hetkeksi. Laitettiin pitkästä aikaa palju täyttymään ja ajateltiin illalla paljuilla niin, että Veetikin pääsee mukaan. Tympeä tihkusadehan tuolla on, mutta kastuupa sitä paljussa muutenkin... On jäänyt niin vähälle tänä kesänä käyttö kun on tullut oltua paljon pois kotoa. Nyt vielä ehtii käydä ennen vauvan syntymää :)

6 kommenttia:

  1. Hienoja huppareita!
    JA ennen kaikkea hineo pipo :D minulla on samanlainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo onkin niin ihana kangas, että pitää kuluttaa viimeisiä pisaroita myöten! Pitäsköhän tehdä vauvallekin joku söpispipo :)

      Poista
  2. Löysin blogiisi kun googlettelin verhoratkaisuja leveisiin ikkunoihin. Meillä on samantyypiset olohuoneen ikkunat kuin teillä, ja tähän saakka ollaan menty paneeliverhoilla. Nyt kaipaisin jotain uutta, ja Bottna käy kovaa kisaa Kaivon kanssa, kumpi pääsee olohuoneeseen ;)

    Oikeastaan lähdin kysymään, että mikä tuo onkaan tuo keittiön pöydän päällä oleva valaisin? Tutunnäköinen jostain... ei jää millään valaisinten nimet mieleen.

    Sen verran tuttuja maisemia oli sun blogissa, että samalta päin Suomea ollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valaisin on ellokselta! En tiedä onko siellä noita enää myynnissä, ostin omani eräältä lukijaltani :) vastaavan näköinen designversio löytyy myös, mutta sen nimeä en muista ja hinta omi yli tuplat. Elloksellehan tulee kätevästi vähän väliä niitä -50% kuponkeja, jolla tuolle valaisimelle jää hintaa noin satanen ;)

      Poista
    2. Niin ja bottnahan on varma valinta ;)

      Poista