sunnuntai 11. elokuuta 2013

Verhot, vihdoin!

Eihän tässä ole mennytkään kuin puoli vuotta miettiessä, minkälaiset verhot laittaisin makuuhuoneeseen. Alunperin suunnittelin vaihteeksi jotain värikästä, mutta kun mieleistä kangasta ei ole tullut vastaan niin päädyin tuttuun ja turvalliseen mustavalkoiseen. Itse asiassa tämä verhokangas on oikeasti kappa, jonka ostin muuhun tarkoitukseen ja kun sitä jäi sopivasti yli verhon verran, hurautin sen kapaksi.Pari päivää sen jälkeen kun olin ripustanut verhon tankoon, huomasin hauskan yhteensattuman verhokankaan ja meidän valaisimen välillä. Nehän ovat ihan samaa muotokieltä! Ja tuo verho on meillä vielä ikkunassa poikittain eli kuvio on väärinpäin siihen nähden, miten se on tarkoitettu.


Lopuksi on ihan pakko laittaa vielä yksi kuva tuosta verhosta. Nappasin kuvan kun aloin leikkaamaan kappaa, koska verhon huonosti ommeltu reuna pisti todella pahasti silmään. Ja minä kun olen aina luullut olevani huono ompelemaan suoraan niin ei se ole tämänkään verhon ompelija mikään mestari ollut. Voisiko tuo olla enää paljon kierompi? Jäin myös miettimään, että miksi tuossa vasemmassa reunassa on kaksi ommelta vierekkäin ja oikealla vaan yksi? Kun tämä on kuitenkin paneeliverho niin tuntuisi, että nuo ompeleet olisivat samanlaiset kummallakin reunalla...


Sain kuitenkin nyt edullisesti verhon, sillä yksi paneeli maksoi mulle noin kahdeksan euroa Kärkkäisellä ja käytin siitä osan muuhunkin ompelukseen, jota en vielä paljastakkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti