Ohje piirakkaan on yhdestä Santamarian reseptivihkosesta ja kun googlasin ohjetta netistä, törmäsin siihen ihan omassa blogissani nimittäin tässä tekstissä. Laitan sen kuitenkin vielä tähän alle, niin ei tartte aukoa uusia sivuja nähdäkseen ohjeen.
Explosion taco pie
valmistusaika n. 50m
4annosta
Valmista piirakkataikinaa tai piirakkataikina oman ohjeen mukaan
Täyte:
600-700g jauhelihaa
1 sipuli
1dl vettä
1 pussi Santa Maria Tex mex Explosion taco spice mix -mausteseosta
2 tomaattia viipaleina
½dl Santa Maria tex mex red jalapeno-viipaleita
Kuorrutus:
2dl ranskankermaa
2dl juustoraastetta
1 pussi Santa Maria Tex mex Taco topping spice mix -mausteseosta
Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esikypsennä pohjaa noin
10-15minuutta 200 asteessa. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Lisää
vesi ja Explosion taco spice mix. Kypsennä jauhelihaa, kunnes neste on
haihtunut. Levitä vuokaan puolikypsän taikinan päälle ensin tomaatit,
jalapeno ja sitten jauheliha. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja
levitä täytteen päälle.
Paista 10-15min 200 asteessa, kunnes pinta on kauniin värinen.
Piirakka on aika tulinen ja on siinä ja siinä, että itse voin sitä vielä syödä. Tosin nyt jätin kyllä jalapenot lautasen reunalle, että ei mene liian tuliseksi.
Kivalta kuullostaa piirakan ohje; ja eiköst sitä mausteista ruokaa suositellakin syötäväksi jos haluaa lähteä synnyttämään;)
VastaaPoista