lauantai 21. marraskuuta 2015

Kauniita tekstiilejä jokaiseen kotiin + arvonta!

Muistattekin varmaan, että kävimme kesälomareissulla myös Keskisen kyläkaupassa. Siellä kierrellessäni katseeni osui todella kauniiseen ja ihan minun näköiseen keittiöpyyhkeeseen. Lähempi tarkastelu kertoi kyseessä olevan Lapuan kankureiden tuotantoa. Hetkeäkään miettimättä nappasin pyyhkeen koriin ja ihailin muitakin tuotteita. Kotia päästyämme kävin myös heidän verkkokaupassaan katsomassa, että millaisia tuotteita kankurit tänä päivänä tekevät. Olin positiivisesti yllättynyt, sillä tuotteet ovat erittäin tyylikkäitä, moderniin kotiinkin sopivia. Oma mielikuvani yrityksen tuotteista oli ehkä hieman vanhanaikainen, sillä oletin heidän valmistavan jotain pellavan värisiä mummotekstiileitä :)


"Miltei sata vuotta myöhemmin viljapeltojen keskellä kudotaan kansainvälisesti kiinnostavaa huippudesignia. Pellava- ja villakutomoa Lapualla johtaa neljännen polven kankuri Esko Hjelt. Lapuan Kankureiden matka maailmalle alkoi 1990-luvun lopulla, kun kutomo siirtyi Juha ja Liisa Hjeltiltä heidän pojalleen Eskolle ja hänen vaimolleen Jaanalle. Uudet yrittäjät tähtäsivät määrätietoisesti maailmalle. Nyt kutomon liikevaihdosta jo yli puolet tulee viennistä, Euroopasta ja Aasiasta."



Aivan valtavan hieno homma, että Suomessa osataan tehdä tällaista kansainvälisestikin kiinnostavaa käsityötä ja olin niin onnekas, että pääsin tekemään pienen yhteistyön Lapuan kankureiden kanssa. Sain kuvattavaksi muutamia tuotteita meidän kotonamme ja näyttämään muillekin,  että ne sopivat ihan täydellisesti myös tällaiseen skandinaaviseen sisustukseen. Jos siis joku muukin on elänyt siinä harhaluulossa mummotuotteista :)


Valitsin tuotteista punasävyisen keittiöpyyhkeen ja kaksi turkoosin sävyistä laudeliinaa. Molemmissa on kaunis ja moderni harlekiini-kuosi.

"Laudeliinat on kaikki kudottu täällä Lapualla ja niiden materiaalina on Euroopassa kasvatettu pitkäkuituinen pellava sekä orgaaninen puuvilla. Meille jäljitettävyys ja se että tiedämme mistä raaka-aineet tulevat, kuka tuotteet on valmistanut ja suunnitellut ( Harlekiinin suunnittelija Marja Rautiainen) on todella tärkeää"  Näin kertoo tuotteista Jaana Hjelt Lapuan kankureilta.



Pakko sanoa, että oli melko haastavaa kuvata noita laudeliinoja meidän saunassa, joka on kokonaan lähes musta ja itse en ole mikään expertti tuon kameran kanssa tämmöisiä mustia kohteita kuvatessa!
Värit eivät ehkä toistu kuvissa ihan niin kirkkaina, mitä ne luonnossa ovat. Ilman jalustaa olisi tainnut olla toivoton tehtävä.


 Harmaa-turkoosi värimaailma liinoissa oli mielestäni nappivalinta meidän saunaan, koska ne erottuvat mukavasti lauteista ja tuovat vähän piristystä tilaan.


Laudeliinoja saa usean kokoisina; meidän liinat ovat kooltaan 46*150cm. Kotimaiseksi käsityöksi nämä ovat myös kohtuullisen hintaisia, sillä yksi pitkä liina maksaa vain 33,90e! Nämä olisivat oiva joululahjaideakin vaikkapa omille vanhemmille tai appivanhemmille. Saunatekstiilejä harvoin on valtavaa määrää, joten tämmöiset ovat hyödyllinen lahja ihmiselle, jolla muuten on jo kaikkea tai vaikkapa tuparilahjaksi uuteen kotiin!





Harlekiini-kuosin lisäksi omaa silmää miellyttävät kuoseista ainakin nämä Hila, Ruut ja Pärekori. Tuo keskimmäinen Ruut on pöytäliina/viltti ja se on todella kaunis. Huolisin sen meille heti, jos pääsisin ensin hieman hipelöimään, että miltä se tuntuu ja onko tarpeeksi pehmeä torkkupeitoksi. Pöytäliinana en sitä varmaan raskisi pitää.

Ja koska lupasin teillekin jotain kivaa, niin näin lopuksi on luvassa vielä arvonta, jossa sinä voit voittaa lahjakortin valitsemaasi laudeliina+saunatyyny-settiin Lapuan kankureiden valikoimasta. Käy täällä valitsemassa mieleisesi kuosi, jonka haluaisit voittaa ja linkitä se kommenttikenttään, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta on avoinna kaikille ja arvonta-aikaa on ensi lauantaihin, eli 28.11. asti. onnea arvontaan!

Ja anonyymit, jättäkää erottuva nimimerkki/sähköpostiosoite!
*Yhteistyössä Lapuan kankurit, tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

110 kommenttia:

  1. Ihania kaikki, mutta lemppari olisi hila http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html

    VastaaPoista
  2. Vaikea valinta. Päädyin Päre- kuosiin: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html

    VastaaPoista
  3. Tää ois kiva :)
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

    VastaaPoista
  4. miun maun mukkaan....:)http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html,

    VastaaPoista
  5. Monta ihanaa, mutta tämä valikoitui lemppariksi http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  6. tämä http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/naisten-sauna-laudeliina-1.html tää ois niiiin hauska! Mukana arvonnassa :)
    Saya_04(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Mukana! http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html
    minna_kossu@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html

    annairamanii@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Suosikkini on: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  11. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html Ehdoton lemppari :)

    VastaaPoista
  12. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/neulaset-laudeliina.html
    Tämä oli ehdotttomasti suosikkini! Mukana arvonnassa.
    ooti-@suomi24.fi

    VastaaPoista
  13. Koivu oli suosikkini: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
    Vaikka tosi monta kaunistahan siellä on valikoimassa. Hienosti muuten sopii tuonne teidän mustaan saunaan tuo turkoosin sävy! :)
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Hankala valinta mutta http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

    nikulahenna@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tämä on ehdottomasti eniten minun makuun :)

    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

    VastaaPoista
  16. Valinta oli vaikea myös täällä, mutta päädyin sini-valkoiseen eläinten maailmaan, kuosi on niin hauska!
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

    ansosa(at)netti.fi

    VastaaPoista
  17. Tumma Paanu -laudeliina olisi tosi kiva! 😊

    VastaaPoista
  18. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/viilu-laudeliina.html koska meillä taitaa jo olla tätä vaaleana ja saunatyyny ja uusi liina olisi ihana lisä sen seuraan. Ja muitakin ihania löytyi. Jos vaikka anoppilaankin jotain hankittaisi jouluksi, tai minun isälle.

    VastaaPoista
  19. Vaikea valinta todellakin, mutta Paanu valikoitui suosikiksi. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html. Profiilista löytyy säpo :)

    VastaaPoista
  20. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html ehdottomasti :)
    Jenni/ ristiluomajenni(at)gmail.com

    VastaaPoista
  21. Paanu laudeliina ja saunatyyny valkoisena olivat omat suosikkini :)
    laura.elorinne@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Varsin vaikea valinta, mutta Koivu <3
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html

    aijjatti@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Menipä hetki ennenku osadin päättää oli niin monta kivaa, mutta päre vei voiton. :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html

    VastaaPoista
  24. Kaikki olivat hienoja, mutta jos onnetar suosisi raudus olisi suosikkini :)

    annika@esajokinen.net

    VastaaPoista
  25. Monta ihanaa kuosia, oma suosikkini on Paanu musta-pellava sävyisenä: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Upeita kuoseja! Lempparini on Paanun tummempi versio.

    VastaaPoista
  27. Monta upeaa oli, mutta lopulta päädyin tähän
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

    VastaaPoista
  28. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html Harlekiini musta-valkoinen-harmaana olisi kyllä aika huippu! Tai no oikeastaan Harlekiini ihan missä värissä tahansa kelpaisi meille :)

    VastaaPoista
  29. Kaikki ovat tosi kauniita mutta valitsin kuitenkin tämän http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Ihania kaikki tyynni, Sarastus taitaa viedä kyllä pisimmän korren :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  31. Tosi kauniita tuotteita kyllä. Eniten silmää miellytti http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html turkoosina. Ja kivalta näyttää tuo teidän sauna, ei oo ennen silmään osunukaan :)
    -Heidi-

    VastaaPoista
  32. HILA laudeliina mustavalkoisena.
    o.korpi@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Olipas siellä paljon kauniita. Tämän minä valitsisin http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html
    Me ollaan saatu lahjaksi yhden hengen laudeliinat ja on kyllä mahtavat. Pitkä puuttuu :) terkuin Mari

    VastaaPoista
  34. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html Tämä kuosi ois tosi kaunis meidän rakenteilla olevaan kotiin! <3 Jospa arpaonni suosis :) -karoliinahannila@gmail.com

    VastaaPoista
  35. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-saunatyyny.html Oi saunatyynylle olisi käyttöä! (:
    roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Meillä myös tumma sauna, joten tuo turkoosi harlekiini näyttäis tosi hyvältä täälläkin.

    Mökö

    VastaaPoista
  37. Harlekiini :)
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

    VastaaPoista
  38. Pitkän pohdinnan jälkeen paanu.
    -HeiLa-

    VastaaPoista
  39. Monia mieleisiä ja silmää miellyttäviä, mutta Taikametsä vei voiton kuitenkin :)http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

    VastaaPoista
  40. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
    Tästä kuosista tykkäsin, värisävyt kauniita. Meillä on ulkosauna ja siellä olen käyttänyt myös pukutilan penkeillä pellavasta kudottuja istuinliinoja. Kiva kun muistutit Lapuan Kankureista. Pyyhkeet ovat aivan ihania, olen saanut lahjaksi ja kestävät käyttöä toisin kuin halpis pyyhkeet. nina40fi@gmail.com

    VastaaPoista
  41. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html vihreän raikas kuosi
    kaimasika(at)luukku.com

    VastaaPoista
  42. Monta kivaa, vaikea valita vain yksi kuosi, mutta ehkä kuitenkin koivu: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
    =)

    VastaaPoista
  43. Aika vaikea valita, mutta lemppari varmaan olisi mustavalkoinen Taikametsä. :)
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html
    soila.saulio@hotmail.com

    VastaaPoista
  44. Hienoja kaikki! Jos arpaonni suosii niin http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html valko-musta-harmaana :)

    VastaaPoista
  45. Turkoosi harlekiini sopisi meidän tummaan saunaan niin mainiosti, joten nimeän sen suosikiksi :)

    VastaaPoista
  46. Hila kuosissa oli kivoja sävyjä. tuomtuul@suomi24.fi

    VastaaPoista
  47. VIILU-laudeliina ja KOIVU-saunatyyny

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Paanu on ihana...! Isoäiti joka asuu samalla paikkakunnalla missä kutomo sijaitsee

    VastaaPoista
  49. Mahtavia kaikki mutta eniten tykkään Raudus-kuosista: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html
    honeybell(at)luukku.com

    VastaaPoista
  50. Raudus tai paanu beigenä, päädyin paanuun. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html kanervak@live.com

    VastaaPoista
  51. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  52. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html on mun suosikki!
    laura_viljamaa(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  53. Lapuan Kankureilla on kyllä niin paljon ihania kuoseja, että vaikea valita… Saatanpa vetäistä villin kortin ja lähteä Päre-linjalle!

    VastaaPoista
  54. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
    Sinisävyinen harlekiini vakuutti kuvissasi niin, että meidänkin mustaan saunaan haluaisin juuri tuon!

    VastaaPoista
  55. Hienoja tuotteita Lapuan kankureilla! On kyllä vaikea valita paras... ehkä Päre meille paras. Tuo harlekiinikin hieno teidän mustassa saunassa. Tykkään! -Anni-

    VastaaPoista
  56. Taikametsä laudeliina
    merita.lahti@luukku.com

    VastaaPoista
  57. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/paanu-laudeliina.html
    Ihania kuoseja kaikki!
    sanstryy(at)gmail.com

    VastaaPoista
  58. Lempparini kuoseista olisi harlekiini :)
    annahyoky @ gmail.com

    VastaaPoista
  59. Voi vitsi meillä ei oo ollenkaan laudeliinaa..Paanut valkoisena ois kivat :) lumppari(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  60. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html
    Nämä lähtisi joululahjaksi vanhemmilleni, joilla juuri valmistuu saunaremontti! :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  61. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

    Tuo oli mun silmiä miellyttävä. Niin kauniit värit :)

    VastaaPoista
  62. Ihania kuoseja kaikki, Paanu valikoitui kuitenkin suosikiksi!
    tanja.sieranta (at) windowslive.com

    VastaaPoista
  63. Suosikkini on ehdottomasti http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

    Lapuan kankureiden tuotteet ovat muutenkin silmääni miellyttäviä. Joulahajksi olenkin toivonut villahuopaa, ne on ihania :)

    susanna.hakkinen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  64. Lempparini laudeliinoists on mustavalkoisena tämä:http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  65. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html tämä valkoisena on suosikkikuosi :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Hila :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  67. Johan viihtyisi pikkuväki saunassa, kun saisi eläinten saunavuoro-laudeliinan kuoseja tutkiskella! Eli http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html
    htiitu (at) gmail.com

    VastaaPoista
  68. Harlekiini-kuosi on mun lemppari!

    VastaaPoista
  69. Vaikka valkoinen-musta Hila
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Ihastuin täysin tuohon turkoosiin harlekiiniin!http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

    VastaaPoista
  71. Väriä en osannut vielä päättää mutta tämä kuvio oli mun mieleen kovastikin
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

    HeidiP
    heidi.j.paananen@gmail.com

    VastaaPoista
  72. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

    Nää on kivat,mustana😊

    Essi H.

    VastaaPoista
  73. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html

    Vau, mitä kuoseja!

    VastaaPoista
  74. Huippu arvonta, muutimme juuri uuteen kotiin ja tämä on ensimmäinen asunto jossa meillä on oma sauna. Laudeliinat siis todellakin tulisivat tarpeeseen! Mieluisin olisi turkoosi Colombina-laudeliina.

    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

    VastaaPoista
  75. Tuo harlekiini-kuosi on kiva, meille tosin ottaisin tuom musta-valko-harmaan. Mun mielikuva Lapuan kankureiden tuotteista muuttui suuresti tän postauksen myötä. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

    VastaaPoista
  76. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
    Olipas vaikea valinta mutta koivuja on pihapiirissä, joten olisi sitten saunassakin :)
    AnettElm@outlook.com

    VastaaPoista
  77. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
    Helppo valinta! :)
    leevilotta at luukku.com

    VastaaPoista
  78. Vaikea valinta, mutta valitsin tämän; http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  79. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html olipas ihania kaikki ja huikean vaikeaa valita omaa suosikkia.

    VastaaPoista
  80. Colombina-laudeliina olisi todella kaunismeidänkin saunaan :) Lapuan kankureiden tuotteet ovat kyllä nykyään raikkaita ja kauniita, tuo kouvukuvio meiltä jo löytyykin saunasta.

    pikkusi ät gmail com

    VastaaPoista
  81. Kyllä paanu on suosikki ja sitä löytyykin jo hieman kotoa http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

    VastaaPoista
  82. Harlekiini olisi minun makuuni: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

    VastaaPoista
  83. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html musta/valko/harmaana :) jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  84. Hienoja kuoseja, oli vaikea valita monesta hyvästä, mutta tämä kiinnosti eniten.
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html
    mariah-79@suomi24.fi

    VastaaPoista
  85. No just tuo Harlekiini turkoosin sävyssä olisi ihana!
    http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
  86. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html

    Pellava-valkoinen

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Isäntä ei tykkäis, mutta vaikka kuinka koitin ihastella raudusta yms. rauhallisempia kuviointeja niin ei!
    Valkoinen-turkoosi-harmaa HARLEKIINI <3
    Nanalogic, nissa_nerida@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/sarastus-laudeliina.html ainakin nämä sarastus tuotteet on kivoja, samoin tuo sarja mitä teillä on.

    Meillä ei olekaan mitään saunatekstiilejä. Ja btw mäkin oon muistellut että nämä olis sellasta iänikuista lookia mut pyh :)

    tittin_elamaa at luukku.com

    VastaaPoista
  89. Olipas hauska tehtävä :) Ajatteli että tuo mies kuosi on ok koska asun 5 miehekkeen kera..No jos olisikin nais-kuosi niin naureskelisivat istuvansa äidin päällä.. Kasvatus menisi siis metsään jotenka KOIVU kuosi sopii meille kaikille kun ollaan kovia vihtomaankin :)...juhannuksena :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  90. HILA on kaunein :)
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html turkoosi, harmaa, valkoisena :) aivan ihana! Meillä on alkamassa sauna remppa joten tarpeeseen tulee :)

    heidi_k_88@hotmail.com

    VastaaPoista
  92. Monta hienoa oli, mutta kyllä tämä vei hauskuudessaan voiton! http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

    minna@kuokkasenkuvaamo.fi

    VastaaPoista
  93. Ihania tuotteita! :) Mun lemppari on ehdottomasti http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html

    VastaaPoista
  94. Eläinten sauna saisi hyvälle mielelle http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

    miiukka86 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  95. Mukana arvonnassa, valitsisin nämähttp://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
    marita.ahola@gmail.com

    VastaaPoista
  96. PAANU-setti ois niin ihana pian (vihdoin!) meidän yhteiseksi muodostuvan saunan piristykseksi! :)

    VastaaPoista
  97. Mustavalkoinen Hila tai päre on suosikkini! :)

    VastaaPoista
  98. Valkoinen-pellava http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html olisi minun mieleeni :)

    VastaaPoista
  99. Vihreä Harlekiini! http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html maarit.rytioja(at)gmail.com

    VastaaPoista
  100. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html , tummana <3 pkkirsi@suomi24.fi

    VastaaPoista
  101. Ihan huippuhauska kuosi! Ei yllätä, että asialla on Matti Pikkujämsä :) Sinisenä meille jos voitto osuu kohdalle :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

    minnik83@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. Valko-musta taikametsä. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-saunatyyny-2653.html

    VastaaPoista
  103. Onpa ihania! Vaikea oli valinta, mutta lopulta löytyi suosikki, joka olisi täydellinen meidän pihasaunaan. Se on tulitikku pellava-musta-punaisena :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/tulitikku-laudeliina-2186.html

    mia_janiina_83@hotmail.com

    VastaaPoista
  104. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html tämä! muutkin ovat kyllä kivoja.
    -Repsu

    VastaaPoista
  105. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

    Olipas vaikea valita :)

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  106. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

    Tämä oli hieno!

    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  107. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html harlekiini oli kyllä tosi nätti. Siinä mintun/vihreän sävyssä ehkä jopa niin ihana etten raaskis päälle istua.

    VastaaPoista