lauantai 21. marraskuuta 2015

Kauniita tekstiilejä jokaiseen kotiin + arvonta!

Muistattekin varmaan, että kävimme kesälomareissulla myös Keskisen kyläkaupassa. Siellä kierrellessäni katseeni osui todella kauniiseen ja ihan minun näköiseen keittiöpyyhkeeseen. Lähempi tarkastelu kertoi kyseessä olevan Lapuan kankureiden tuotantoa. Hetkeäkään miettimättä nappasin pyyhkeen koriin ja ihailin muitakin tuotteita. Kotia päästyämme kävin myös heidän verkkokaupassaan katsomassa, että millaisia tuotteita kankurit tänä päivänä tekevät. Olin positiivisesti yllättynyt, sillä tuotteet ovat erittäin tyylikkäitä, moderniin kotiinkin sopivia. Oma mielikuvani yrityksen tuotteista oli ehkä hieman vanhanaikainen, sillä oletin heidän valmistavan jotain pellavan värisiä mummotekstiileitä :)


"Miltei sata vuotta myöhemmin viljapeltojen keskellä kudotaan kansainvälisesti kiinnostavaa huippudesignia. Pellava- ja villakutomoa Lapualla johtaa neljännen polven kankuri Esko Hjelt. Lapuan Kankureiden matka maailmalle alkoi 1990-luvun lopulla, kun kutomo siirtyi Juha ja Liisa Hjeltiltä heidän pojalleen Eskolle ja hänen vaimolleen Jaanalle. Uudet yrittäjät tähtäsivät määrätietoisesti maailmalle. Nyt kutomon liikevaihdosta jo yli puolet tulee viennistä, Euroopasta ja Aasiasta."Aivan valtavan hieno homma, että Suomessa osataan tehdä tällaista kansainvälisestikin kiinnostavaa käsityötä ja olin niin onnekas, että pääsin tekemään pienen yhteistyön Lapuan kankureiden kanssa. Sain kuvattavaksi muutamia tuotteita meidän kotonamme ja näyttämään muillekin,  että ne sopivat ihan täydellisesti myös tällaiseen skandinaaviseen sisustukseen. Jos siis joku muukin on elänyt siinä harhaluulossa mummotuotteista :)


Valitsin tuotteista punasävyisen keittiöpyyhkeen ja kaksi turkoosin sävyistä laudeliinaa. Molemmissa on kaunis ja moderni harlekiini-kuosi.

"Laudeliinat on kaikki kudottu täällä Lapualla ja niiden materiaalina on Euroopassa kasvatettu pitkäkuituinen pellava sekä orgaaninen puuvilla. Meille jäljitettävyys ja se että tiedämme mistä raaka-aineet tulevat, kuka tuotteet on valmistanut ja suunnitellut ( Harlekiinin suunnittelija Marja Rautiainen) on todella tärkeää"  Näin kertoo tuotteista Jaana Hjelt Lapuan kankureilta.Pakko sanoa, että oli melko haastavaa kuvata noita laudeliinoja meidän saunassa, joka on kokonaan lähes musta ja itse en ole mikään expertti tuon kameran kanssa tämmöisiä mustia kohteita kuvatessa!
Värit eivät ehkä toistu kuvissa ihan niin kirkkaina, mitä ne luonnossa ovat. Ilman jalustaa olisi tainnut olla toivoton tehtävä.


 Harmaa-turkoosi värimaailma liinoissa oli mielestäni nappivalinta meidän saunaan, koska ne erottuvat mukavasti lauteista ja tuovat vähän piristystä tilaan.


Laudeliinoja saa usean kokoisina; meidän liinat ovat kooltaan 46*150cm. Kotimaiseksi käsityöksi nämä ovat myös kohtuullisen hintaisia, sillä yksi pitkä liina maksaa vain 33,90e! Nämä olisivat oiva joululahjaideakin vaikkapa omille vanhemmille tai appivanhemmille. Saunatekstiilejä harvoin on valtavaa määrää, joten tämmöiset ovat hyödyllinen lahja ihmiselle, jolla muuten on jo kaikkea tai vaikkapa tuparilahjaksi uuteen kotiin!

Harlekiini-kuosin lisäksi omaa silmää miellyttävät kuoseista ainakin nämä Hila, Ruut ja Pärekori. Tuo keskimmäinen Ruut on pöytäliina/viltti ja se on todella kaunis. Huolisin sen meille heti, jos pääsisin ensin hieman hipelöimään, että miltä se tuntuu ja onko tarpeeksi pehmeä torkkupeitoksi. Pöytäliinana en sitä varmaan raskisi pitää.

Ja koska lupasin teillekin jotain kivaa, niin näin lopuksi on luvassa vielä arvonta, jossa sinä voit voittaa lahjakortin valitsemaasi laudeliina+saunatyyny-settiin Lapuan kankureiden valikoimasta. Käy täällä valitsemassa mieleisesi kuosi, jonka haluaisit voittaa ja linkitä se kommenttikenttään, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta on avoinna kaikille ja arvonta-aikaa on ensi lauantaihin, eli 28.11. asti. onnea arvontaan!

Ja anonyymit, jättäkää erottuva nimimerkki/sähköpostiosoite!
*Yhteistyössä Lapuan kankurit, tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

110 kommenttia:

 1. Ihania kaikki, mutta lemppari olisi hila http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html

  VastaaPoista
 2. Vaikea valinta. Päädyin Päre- kuosiin: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html

  VastaaPoista
 3. Tää ois kiva :)
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

  VastaaPoista
 4. miun maun mukkaan....:)http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html,

  VastaaPoista
 5. Monta ihanaa, mutta tämä valikoitui lemppariksi http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. tämä http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 7. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/naisten-sauna-laudeliina-1.html tää ois niiiin hauska! Mukana arvonnassa :)
  Saya_04(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana! http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html
  minna_kossu@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html

  annairamanii@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Suosikkini on: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html Ehdoton lemppari :)

  VastaaPoista
 12. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/neulaset-laudeliina.html
  Tämä oli ehdotttomasti suosikkini! Mukana arvonnassa.
  ooti-@suomi24.fi

  VastaaPoista
 13. Koivu oli suosikkini: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
  Vaikka tosi monta kaunistahan siellä on valikoimassa. Hienosti muuten sopii tuonne teidän mustaan saunaan tuo turkoosin sävy! :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Hankala valinta mutta http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

  nikulahenna@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tämä on ehdottomasti eniten minun makuun :)

  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

  VastaaPoista
 16. Valinta oli vaikea myös täällä, mutta päädyin sini-valkoiseen eläinten maailmaan, kuosi on niin hauska!
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

  ansosa(at)netti.fi

  VastaaPoista
 17. Tumma Paanu -laudeliina olisi tosi kiva! 😊

  VastaaPoista
 18. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/viilu-laudeliina.html koska meillä taitaa jo olla tätä vaaleana ja saunatyyny ja uusi liina olisi ihana lisä sen seuraan. Ja muitakin ihania löytyi. Jos vaikka anoppilaankin jotain hankittaisi jouluksi, tai minun isälle.

  VastaaPoista
 19. Vaikea valinta todellakin, mutta Paanu valikoitui suosikiksi. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html. Profiilista löytyy säpo :)

  VastaaPoista
 20. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html ehdottomasti :)
  Jenni/ ristiluomajenni(at)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Paanu laudeliina ja saunatyyny valkoisena olivat omat suosikkini :)
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Varsin vaikea valinta, mutta Koivu <3
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html

  aijjatti@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Menipä hetki ennenku osadin päättää oli niin monta kivaa, mutta päre vei voiton. :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html

  VastaaPoista
 24. Kaikki olivat hienoja, mutta jos onnetar suosisi raudus olisi suosikkini :)

  annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 25. Monta ihanaa kuosia, oma suosikkini on Paanu musta-pellava sävyisenä: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Upeita kuoseja! Lempparini on Paanun tummempi versio.

  VastaaPoista
 27. Monta upeaa oli, mutta lopulta päädyin tähän
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

  VastaaPoista
 28. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html Harlekiini musta-valkoinen-harmaana olisi kyllä aika huippu! Tai no oikeastaan Harlekiini ihan missä värissä tahansa kelpaisi meille :)

  VastaaPoista
 29. Kaikki ovat tosi kauniita mutta valitsin kuitenkin tämän http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Ihania kaikki tyynni, Sarastus taitaa viedä kyllä pisimmän korren :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 31. Tosi kauniita tuotteita kyllä. Eniten silmää miellytti http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html turkoosina. Ja kivalta näyttää tuo teidän sauna, ei oo ennen silmään osunukaan :)
  -Heidi-

  VastaaPoista
 32. HILA laudeliina mustavalkoisena.
  o.korpi@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Olipas siellä paljon kauniita. Tämän minä valitsisin http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html
  Me ollaan saatu lahjaksi yhden hengen laudeliinat ja on kyllä mahtavat. Pitkä puuttuu :) terkuin Mari

  VastaaPoista
 34. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html Tämä kuosi ois tosi kaunis meidän rakenteilla olevaan kotiin! <3 Jospa arpaonni suosis :) -karoliinahannila@gmail.com

  VastaaPoista
 35. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-saunatyyny.html Oi saunatyynylle olisi käyttöä! (:
  roosa.n-@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Meillä myös tumma sauna, joten tuo turkoosi harlekiini näyttäis tosi hyvältä täälläkin.

  Mökö

  VastaaPoista
 37. Harlekiini :)
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

  VastaaPoista
 38. Pitkän pohdinnan jälkeen paanu.
  -HeiLa-

  VastaaPoista
 39. Monia mieleisiä ja silmää miellyttäviä, mutta Taikametsä vei voiton kuitenkin :)http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

  VastaaPoista
 40. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
  Tästä kuosista tykkäsin, värisävyt kauniita. Meillä on ulkosauna ja siellä olen käyttänyt myös pukutilan penkeillä pellavasta kudottuja istuinliinoja. Kiva kun muistutit Lapuan Kankureista. Pyyhkeet ovat aivan ihania, olen saanut lahjaksi ja kestävät käyttöä toisin kuin halpis pyyhkeet. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 41. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html vihreän raikas kuosi
  kaimasika(at)luukku.com

  VastaaPoista
 42. Monta kivaa, vaikea valita vain yksi kuosi, mutta ehkä kuitenkin koivu: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
  =)

  VastaaPoista
 43. Aika vaikea valita, mutta lemppari varmaan olisi mustavalkoinen Taikametsä. :)
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html
  soila.saulio@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Hienoja kaikki! Jos arpaonni suosii niin http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html valko-musta-harmaana :)

  VastaaPoista
 45. Turkoosi harlekiini sopisi meidän tummaan saunaan niin mainiosti, joten nimeän sen suosikiksi :)

  VastaaPoista
 46. Hila kuosissa oli kivoja sävyjä. tuomtuul@suomi24.fi

  VastaaPoista
 47. VIILU-laudeliina ja KOIVU-saunatyyny

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Paanu on ihana...! Isoäiti joka asuu samalla paikkakunnalla missä kutomo sijaitsee

  VastaaPoista
 49. Mahtavia kaikki mutta eniten tykkään Raudus-kuosista: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html
  honeybell(at)luukku.com

  VastaaPoista
 50. Raudus tai paanu beigenä, päädyin paanuun. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html kanervak@live.com

  VastaaPoista
 51. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 52. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html on mun suosikki!
  laura_viljamaa(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Lapuan Kankureilla on kyllä niin paljon ihania kuoseja, että vaikea valita… Saatanpa vetäistä villin kortin ja lähteä Päre-linjalle!

  VastaaPoista
 54. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
  Sinisävyinen harlekiini vakuutti kuvissasi niin, että meidänkin mustaan saunaan haluaisin juuri tuon!

  VastaaPoista
 55. Hienoja tuotteita Lapuan kankureilla! On kyllä vaikea valita paras... ehkä Päre meille paras. Tuo harlekiinikin hieno teidän mustassa saunassa. Tykkään! -Anni-

  VastaaPoista
 56. Taikametsä laudeliina
  merita.lahti@luukku.com

  VastaaPoista
 57. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/paanu-laudeliina.html
  Ihania kuoseja kaikki!
  sanstryy(at)gmail.com

  VastaaPoista
 58. Lempparini kuoseista olisi harlekiini :)
  annahyoky @ gmail.com

  VastaaPoista
 59. Voi vitsi meillä ei oo ollenkaan laudeliinaa..Paanut valkoisena ois kivat :) lumppari(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 60. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html
  Nämä lähtisi joululahjaksi vanhemmilleni, joilla juuri valmistuu saunaremontti! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 61. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

  Tuo oli mun silmiä miellyttävä. Niin kauniit värit :)

  VastaaPoista
 62. Ihania kuoseja kaikki, Paanu valikoitui kuitenkin suosikiksi!
  tanja.sieranta (at) windowslive.com

  VastaaPoista
 63. Suosikkini on ehdottomasti http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

  Lapuan kankureiden tuotteet ovat muutenkin silmääni miellyttäviä. Joulahajksi olenkin toivonut villahuopaa, ne on ihania :)

  susanna.hakkinen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Lempparini laudeliinoists on mustavalkoisena tämä:http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 65. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html tämä valkoisena on suosikkikuosi :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Hila :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 67. Johan viihtyisi pikkuväki saunassa, kun saisi eläinten saunavuoro-laudeliinan kuoseja tutkiskella! Eli http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html
  htiitu (at) gmail.com

  VastaaPoista
 68. Harlekiini-kuosi on mun lemppari!

  VastaaPoista
 69. Vaikka valkoinen-musta Hila
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Ihastuin täysin tuohon turkoosiin harlekiiniin!http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

  VastaaPoista
 71. Väriä en osannut vielä päättää mutta tämä kuvio oli mun mieleen kovastikin
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

  HeidiP
  heidi.j.paananen@gmail.com

  VastaaPoista
 72. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

  Nää on kivat,mustana😊

  Essi H.

  VastaaPoista
 73. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/hila-laudeliina.html

  Vau, mitä kuoseja!

  VastaaPoista
 74. Huippu arvonta, muutimme juuri uuteen kotiin ja tämä on ensimmäinen asunto jossa meillä on oma sauna. Laudeliinat siis todellakin tulisivat tarpeeseen! Mieluisin olisi turkoosi Colombina-laudeliina.

  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html

  VastaaPoista
 75. Tuo harlekiini-kuosi on kiva, meille tosin ottaisin tuom musta-valko-harmaan. Mun mielikuva Lapuan kankureiden tuotteista muuttui suuresti tän postauksen myötä. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

  VastaaPoista
 76. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
  Olipas vaikea valinta mutta koivuja on pihapiirissä, joten olisi sitten saunassakin :)
  AnettElm@outlook.com

  VastaaPoista
 77. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
  Helppo valinta! :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 78. Vaikea valinta, mutta valitsin tämän; http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 79. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/colombina-laudeliina.html olipas ihania kaikki ja huikean vaikeaa valita omaa suosikkia.

  VastaaPoista
 80. Colombina-laudeliina olisi todella kaunismeidänkin saunaan :) Lapuan kankureiden tuotteet ovat kyllä nykyään raikkaita ja kauniita, tuo kouvukuvio meiltä jo löytyykin saunasta.

  pikkusi ät gmail com

  VastaaPoista
 81. Kyllä paanu on suosikki ja sitä löytyykin jo hieman kotoa http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html

  VastaaPoista
 82. Harlekiini olisi minun makuuni: http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html

  VastaaPoista
 83. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html musta/valko/harmaana :) jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 84. Hienoja kuoseja, oli vaikea valita monesta hyvästä, mutta tämä kiinnosti eniten.
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 85. No just tuo Harlekiini turkoosin sävyssä olisi ihana!
  http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 86. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/pare-laudeliina.html

  Pellava-valkoinen

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Isäntä ei tykkäis, mutta vaikka kuinka koitin ihastella raudusta yms. rauhallisempia kuviointeja niin ei!
  Valkoinen-turkoosi-harmaa HARLEKIINI <3
  Nanalogic, nissa_nerida@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/sarastus-laudeliina.html ainakin nämä sarastus tuotteet on kivoja, samoin tuo sarja mitä teillä on.

  Meillä ei olekaan mitään saunatekstiilejä. Ja btw mäkin oon muistellut että nämä olis sellasta iänikuista lookia mut pyh :)

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 89. Olipas hauska tehtävä :) Ajatteli että tuo mies kuosi on ok koska asun 5 miehekkeen kera..No jos olisikin nais-kuosi niin naureskelisivat istuvansa äidin päällä.. Kasvatus menisi siis metsään jotenka KOIVU kuosi sopii meille kaikille kun ollaan kovia vihtomaankin :)...juhannuksena :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. HILA on kaunein :)
  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html turkoosi, harmaa, valkoisena :) aivan ihana! Meillä on alkamassa sauna remppa joten tarpeeseen tulee :)

  heidi_k_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Monta hienoa oli, mutta kyllä tämä vei hauskuudessaan voiton! http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

  minna@kuokkasenkuvaamo.fi

  VastaaPoista
 93. Ihania tuotteita! :) Mun lemppari on ehdottomasti http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/raudus-laudeliina.html

  VastaaPoista
 94. Eläinten sauna saisi hyvälle mielelle http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

  miiukka86 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 95. Mukana arvonnassa, valitsisin nämähttp://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/koivu-laudeliina.html
  marita.ahola@gmail.com

  VastaaPoista
 96. PAANU-setti ois niin ihana pian (vihdoin!) meidän yhteiseksi muodostuvan saunan piristykseksi! :)

  VastaaPoista
 97. Mustavalkoinen Hila tai päre on suosikkini! :)

  VastaaPoista
 98. Valkoinen-pellava http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html olisi minun mieleeni :)

  VastaaPoista
 99. Vihreä Harlekiini! http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html maarit.rytioja(at)gmail.com

  VastaaPoista
 100. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html , tummana <3 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 101. Ihan huippuhauska kuosi! Ei yllätä, että asialla on Matti Pikkujämsä :) Sinisenä meille jos voitto osuu kohdalle :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

  minnik83@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Valko-musta taikametsä. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-saunatyyny-2653.html

  VastaaPoista
 103. Onpa ihania! Vaikea oli valinta, mutta lopulta löytyi suosikki, joka olisi täydellinen meidän pihasaunaan. Se on tulitikku pellava-musta-punaisena :) http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/tulitikku-laudeliina-2186.html

  mia_janiina_83@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html tämä! muutkin ovat kyllä kivoja.
  -Repsu

  VastaaPoista
 105. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/elainten-sauna-laudeliina.html

  Olipas vaikea valita :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 106. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/taikametsa-laudeliina-1.html

  Tämä oli hieno!

  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 107. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/harlekiini-laudeliina.html harlekiini oli kyllä tosi nätti. Siinä mintun/vihreän sävyssä ehkä jopa niin ihana etten raaskis päälle istua.

  VastaaPoista