perjantai 27. marraskuuta 2015

Black friday vinkkejä

Kiitos kovasti teille, jotka annoitte Facebookissa ja täällä blogin puolella vinkkejä joululahjaongelmaan. Todella moni oli suositellut tuota Duplotaloa Aavalle ja sen tilasinkin meille kun se kerta oli Lekmerillä alessa. Sattuipa niin hyvä tuuri, että oli vielä voimassa alekoodi ilmaiseen toimitukseen, joten säästin pitkän pennin :) Toivotaan, että Aava tykkää ja periytyyhän se sitten Viiallekin jossain vaiheessa. Ei ainakaan ole pelkoa, että Viia syö pienet osat :)


Tiesittekö muuten, että tänään on Black friday? Tuo musta perjantai on lähtöisin jenkeistä, missä se avaa joulukauden ja se on vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Tämä perinne alkaa ilmeisesti kantautua myös pikkuhiljaa Suomeen, mikäli mainoslehtisiä on uskominen. Useassa paikassa, kuten Lekmerillä, se on vedetty vielä pidemmälle ja on järjestetty kokonainen black weekend! Luvassa siis perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille omia huipputarjouksia sekä ilmainen toimitus koodilla bw15fi. 

Viikonloppuna on mahdollista saada jopa -70% leluista, vaatteista, vauvatuotteista sekä lastenhuoneen sisustustuotteista! Lisäksi sivuille on tehty lahjavinkkiosio, missä voi selata eri kategorioittain erilaisia lahjavinkkejä :) Tämä on varmasti monelle hyödyllinen ja itsekin olisin tästä hyötynyt viime viikolla kun sitä lahjaa mietin. Nyt on hyvä sauma ostaa ne viimeiset joulupaketit, niin ehtivät vielä jouluksi, vaikka tuo posti vähän lakkoileekin.

Myös Babyshop tarjoaa mustan perjantain kunniaksi tarjouksia. Tänään koodilla  BabyFriday saat -25% alennusta kaikista tuotteista poislukien Bugaboo, Mini rodini, Ralph Lauren ja Babyzen. Lisäksi heillä on maanantaina "cyper monday" ja silloin saat alea seuraavasti:

osta 60e ja saat 10e alea
osta 100e ja saat 25e alea
osta 150e ja saat 35e alea

Finnish design shop on puolestaan avannut jo joulukalenterinsa ja joka päivä aamulla kello 10 päivittyy uusi tarjous, joka on voimassa 24h. Päivittäiset tarjouksen on kuitenkin nyt jo näkyvillä, joten voi etukäteen käydä katsomassa, että onko mitän pakko saada-juttua tulossa aleen. Siellä olisi se minunkin ikuinen haave, Madamoiselle. Ja String-pocket näyttää olevan myös tarjouksessa!


Black Fridayta vietetään myös Crocsilla , jossa saat -25% alennusta tuotteista koodilla CROCSFI25.

Tässä vielä lista muutamasta muusta liikkeestä, josta löydät tänään hyviä alennuksia:

Zalando, Stockman, Ellos, Kappahl, Marimekko (kaikki tuotteet -15% viikonlopun ajan!)

Onko black friday teille tuttu? Minusta ihan kiva idea pistää tuotteita aleen näin ennen joulua, kun muutenkin menee rahaa.

 Ja hei, vinkatkaapa jos tiedätte verkossa kivoja joulukalentereita, joista voi voittaa jotain joka päivä! Töissä yksi vuosi kerättiin iso lista sivustojen kalentereita, mihin pystyi osallistumaan joka päivä :)

*Sisältää mainoslinkkejä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti