perjantai 17. heinäkuuta 2015

Uutta keittiöön Annolta

Kävimme jokin aika sitten pikapyrähdyksen Oulussa etsimässä mulle ristiäisiin mekkoa. Samalla käväistiin Kodin ykkösessä ihan muuten vaan. Silmiin osui heti sisään astuessa Annon uusia tuotteita ja ostinkin meille tämän uuden Punos-purkin harmaana. Kaunis väri ja kaunis kuosi! Purkissa säilytän tällä hetkellä meidän palasokereita.

Ostin myös pienemmän Annon purkin, joka on vanhaa mallistoa. Olen jo jonkin aikaa etsinyt sitä täydellistä purkkia xylitolipastillien ja purkkien säilyttämiseen ja tässähän se ratkaisu sitten oli. Tuossa purkissa kun on kansi, niin eivät pastillit ja purkat pölyynny ja Veeti yltää ottaa ne tuosta pöydältä ilman apua ja antaa yleensä samalla Aavallekin pastillit.Kolmiopurkissa on semmoisia teelajikkeen pusseja, mitä juodaan joka päivä niin tuossa ne ovat helposti käden ulottuvilla.Kuvan oton jälkeen pitikin käydä täydentämässä purkka- ja pastillivarastoja, jotka olivat päässeet hupenemaan melko vähiin. Olen onneton muistamaan ottaa itse vitamiineja, mutta Aava onneksi muistaa lähes joka ruuan jälkeen vaatia pastillit! :)

2 kommenttia:

  1. Ihania purkkeja, tuo Punos- purkki muakin houkuttaisi hankkia. :) Anno on kyllä pettämätön, aina niin kauniit kuosit ja värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Aina löytyy jotain, mitä tekisi mieli ostaa. Harmi kun täältä saa niin huonosti noita kun ainut myyvä kauppa on Cittari ja sekin meillä taitaa olla Suomen pienin :D

      Poista