torstai 9. heinäkuuta 2015

Ristiäiset lähenee

Tänä sunnuntaina vietetään vauvamme ristiäisiä ja viime viikolla sain vihdoin kutsukortit postiin. Vaadittiin kaksi valokuvaussessiota, että sain mieleiset kuvat kortteihin ja toki samalla tuli otettua ihan muuten vai kuvia itselle vauvasta. Ensimmäiset kuvat otin ihan vain vauvasta ilman mitään "ylimääräisiä härpäkkeitä". Nyt uskallan jo julkaista kuvat kutsuistakin, kun kortit ovat varmasti ehtineet jo perille.


Netti on pullollaan toinen toistaankin ihanampia kuvia pienistä vauvoista hauskoissa makuuasennoissa. Ajattelin, että tuommoisen pienen vauvan asettelu olisi helppoa kun vauva ei liiku, mutta mitä vielä! Ehkä nukkuvalle vauvalle saattaisi toimia paremmin :)


Muutaman vaippakuvanki otin, kun tuo pienenpieni kestovaippakin on niin koomisen iso ihan pienellä. Hauska ilme sattui tähän kuvaan, harmi ettei ole naamakuva!

Toiseen sessioon lainasin kaverilta muutaman rusettipannan, että saatiin vähän tyttömäisyyttä kehiin. Vauva on aika paljon Veetin näköinen, joten halusin myös vähän tyttömäisempiä kuvia.Tämä alla oleva kuva valikoitui ristiäskutsuun mustavalkoisena ja tykkään tästä todella paljon. Itse ottamaksi kuvaksi tämä on mielestäni todella hyvä, koska en tosiaankaan ole mikään huippu kameran käyttäjä ja aivan liian laiska opettelemaan. Muokkaamallahan saisi pelastettua paljon, mutta innostus ei riitä yksin opettelemaan kuvankäsittelyä.


Valmiista kutsuista tuli tämmöiset. Harmaalla pohjalla vaaleanpunaista pallopaperia ja kuva. Samalla väriteemalla tein huomaamattani myös tyttöjen ristäismekot :)


Kortin sisälle etsin runon, koska jotenki tuntuu että kutsussa pitää aina olla joku pieni värssy :)


6 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia! Ihanhan tässä vauvakuume iskee... :)

  VastaaPoista
 2. Kuvat rusetin kanssa ovat kyllä suloisia ja niistä tietää, että vauva on tyttö 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Meidän vauva ei ainakaan omasta mielestä ole selvästi kummankaan sukupuolen näköinen että voisi sanoa ilman esim mekkoa tai tietynvärisiä vaatteita, että kumpi se on :)

   Poista
 3. Voi miten ihania kuvia! :) Ja kauniit kutsut.

  VastaaPoista