tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kylpyamme meren korvikkeena (sis. arvonnan)

Kun mietin lapsuuden kesiä, ovat useat hyvät muistot jotenkin kosketuksissa veteen. Useimmiten mereen ja meressä uimiseen. Kuumina kesäpäivinä oli ihana olla koko päivä merenrannalla eväiden kanssa. En ole varma käytiinkö me äitini kanssa paljon merenrannalla uimassa vai tuntuuko se vain näin vanhempana siltä. Hyvin elävänä on kuitenkin mielessä muistot äidin tarakalla istumisesta ja matkasta uimarannalle eväiden ja pyyhkeiden kera.

Kotona asuessa saatoin lenkkeillä merenrantaan ja vain istuskella rantakalliolla katselemassa aaltoja lyömässä kiviä vasten. Myös syksyinen myrskymeri on todella vaikuttava! Nykyisessä kotikaupungissani ei ole kuin joki ja meri on se, mitä omasta synnyinpaikastani kaipaan ehkä eniten. Mielessäni voin aina haistaa meren tuoksun. Sen, joka pikkuhiljaa hiipii nenään kun lähestyy rantaa. Kaikki rannikolla asuneet voivat varmasti mielessään haistaa tuon saman tuoksun.


Haluaisin myös, että omilla lapsillani olisi myös mahdollisuus nauttia merestä ja sen tuomista iloista vielä tulevaisuudessakin. Myös Libero kampanjoi elävän meren puolesta ja tämän kesän vaipoissa seikkailevat suloiset merenelävät. Jokaisesta ostetusta vaippapaketista menee pieni summa kasvatusaltaiden rakentamiseen uhanalaisille lajeille. Mikäli teillä ei kotona ole vaippaikäistä, voit tukea hanketta myös katsomalla tämän videon, jonka katseluista menee myös rahaa samaan tarkoitukseen.

Saimme Liberolta lapsille vaippoja sekä kaksi hauskaa kylpyviittaa, tietenkin teemaan sopien! Koska kesä ei näytä koskaan kunnolla saapuvan lämpimine keleineen, ei olla tänä kesänä vielä rannalle lasten kanssa päästy. Kylpyviitat tosin ovat päässeet jo testiin niin kotona kylvyn jälkeen kuin mökillä vesileikkien jälkeen.


Hieman on jo pieni tuo viitta Veetille, joka on jo melko pitkänhuiskea. Veetin viitassa on meduusa ja Aavalla kilpikonna.


Aava ihastui täysin omaan viittaansa ja ei olisi halunnut riisua sitä päältään. Kerroin, että seuraavalla kerralla kun käy suihkussa saa laittaa viitan taas päälle. Neiti sitten fiksuna käveli pesuhuoneeseen ja sanoi, että "minä suihkuun". Niin, en hoksannut sanoa, että ei sinne suihkuun mennä toista kertaa samana iltana vain sen vuoksi, että saisi viitan uudelleen päälle :)

Viime viikonloppuna riitti lämmintä yhtenä päivänä sen verran, että lapset tarkenivat pukea uikkarit päälle ja mennä polskuttelemaan vanhaan kylpyammeeseen. Ei nyt ihan merta vastaa, mutta hauskaa oli!


Mökillä on siis ihan oikea kylpyamme pihalla, jossa äiti on pessyt mattoja. Siihen laskettiin sitten lapsille vettä, että saivat läärätä.Myös sinulla on mahdollisuus voittaa suloinen kylpyviitta itsellesi! Julkaise Instagramissa kuva rantaelämästä, uimisesta tai vaikka lasten kylpyhetkestä, mikäli lämmintä ei vieläkään ole luvassa. Lisää kuvaan hastag #LiberoMeri2015 sekä @nauravanappi. Kuvien tulee olla julkisia ja näkyä kaikille. Kilpailuaikaa on viikko ja sen loputtua minä valitsen kuvista voittajan, joka saa kylpyviitan itselleen. Kerro samalla muutamalla sanalla, miksi merien suojelu on sinust tärkeää! Räpsäise kuva, jaa Instagramiin ja tagaa, hyvin helppoa!  

Mikäli onni ei suosi kilpailussa, voit saada itsellesi kylpyviitan myös keräämällä koodeja Libero Ocean collection vaippapaketeista ja kuulumalla Liberokerhoon.


Tulisi nyt vain ne lämpimät kelit, että pääsisi pihallekin vesileikkeihin ja sinne meren rantaan! Joko te olette ehtineet käydä merenrannassa uimassa tälle kesälle? Tai edes sinne omalle pihalle? :)

Yhteistyössä Libero ja:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti