sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Alevinkki äitiysvaatteisiin ja muihinkin

En ole ennen kovin aktiivisesti ollut näiden kesäalennusten kyttääjä. Enemmänkin ole panostanut niihin joulun jälkeisiin alennusmyynteihin, mistä olen ostanut seuraavan talven toppakamppeet. Tänä vuonna on tullut kuitenkin jonkin verran ostettua alennuksesta sekä myös seurattua, että mitä ja missä on hyviä alennuksia.

Babyshopissa  näytti olevan esimerkiksi äitiys- ja imetysvaatteita hyvällä alennuksella! Boobin hupparin ostin facebookin kirpparilta ja olen tykännyt mallista ja materiaalista todella paljon. Myös jälleenmyyntiarvo on hyvä. Niitä oli nyt alessa myös Babyshopissa, mutta harmikseni koot olivat omalta osaltani loppuneet. Äitisyvaatteiden aleprosentit olivat jo melko hyvät, mutta kokoja rajoitetusti. Kannattaa tsekata, josko omaa kokoa vielä löytyisi! Nuo kun ovat täydellä hintaa melko kalliita ostaa.


Veeti tarvisi ensi talvelle takin ja olenkin vähän sillä silmällä myös noita alennuksia katsonut. Tämä Molo Kidsin sininen takki olisi kiva, mutta kun jotenkin olen kuitenkin haikaillut jonkun parka-tyylisen takin perään. Reiman Segin olisi miellyttänyt silmää, mutta siitä ehti koot loppua ennen kuin ehdin sen meille ostaa. Pakko siis alkaa etsiä ehkä jotain tilalle. Mietin vain, että onko tämmöinen perus sininen vähän tylsä värinä?


Alennuksessa näytti olevan myös Converset. Harmi kun ei viitsi enää täksi kesäksi tilata ja Aavalla on kasvanut niin kamalasti jalka puolen vuoden aikana, että en uskalla edes ensi kesäksi ostaa jemmaan.


Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä tänä vuonna ja laittakaahan vinkkiä paikoista, jossa voisi olla vielä hyvällä aleprosentilla esimerkiksi toppa- ja välikausikampetta!*sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti