keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Huikeita sovituskuvia

Vaikka blogiin ei ompelujuttuja ole nyt juurikaan päivittynyt, niin on niitä valmistunut. Jonkun pitäisi jaksaa kuitenkin kuvata vaatteet sovituksesta puhumattakaan. Ymmärrän, että ihmiset haluavat nähdä vaatteesta mieluummin sovituskuvan, mitä kuvan, jossa vaate roikkuu hengarissa. Saa kuulemma paremman kuvan siitä, miltä vaate näyttää päällä. Mutta kun näitä Aavan kuvia katsoo, täytyy olla ehkä hieman eri mieltä :) Yritin saada seisalteen otettua kuvia ja näytin Aavalle, että seisotko tuossa. Tyttö tomerana tokaisee "Aava istuu" ja siellä se sitten istui.


Tässä siis tosi hyvin edustettuna Grasshopper-shortsit koossa 92cm (hieman olisi saanut olla vaippavaraa enemmän kestovaipalle) ja uusi yritys Seasaw-paidasta. Tällä kertaa lisäsin taitteelle muutamia senttejä, että ei tullut ihan niin makkara kuin ensimmäisestä versiosta. Eihän nämä mitenkään yhteen sovi, mutta onpahan sovituskuva molemmista! :)


"Vedetään nyt tunteella, kerta pitää poseerata!"
 Sitten vaihdettiin jalkaan Pompin housuista kopsatut puuvillahousut, jotka tein kierrätyspuuvillasta. Näistäkään en saanut yhtään kuvaa, jossa housut näkyisivät myös edestäpäin.


Asettelin siis Pompin housut kankaan päälle ja leikkasin menemään. Näissä kun ei ole edes haarakiilaa, niin oli aika piece of cake.

Yritäppä sitten ottaa asukuvia, kun toinen menee tonkimaan eteisen kaappia. Meillä on ollut talvihaalareiden pesupäivä tänään ja siksi haalarikin rötköttää keskellä eteistä :)


"Löytyisiköhän täältä mulle mitään kivaa?"
Että jos joskus ihmettelette, että vaatteet on tosiaan kuvattu hengarin päällä, niin voin sanoa, että se on todella paljon helpompi tapa saada vaatteet ikuistettua! :)

4 kommenttia:

  1. Ei mutta, tuohan on vähän kuin meillä:) Oikein kotoisaa ja ihanat vaatteet. Varsinkin tuo letti <3. Täytyykin kaivaa tuo kaava,josko siinä olis meidänkin kokoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 92 alkaen oli koot, mutta huomioi että todella pieni kaava ja varsinkin lyhyt. Et kantsii mitata olemassa olevaan paitaan verraten, eikä niinkuin minä että suoraan leikkaa vaan sillä liian pienellä sen kummemmin ajattelematta :D

      Poista
  2. Ihania kesävaatteita/Ihana malli! Minun piti jo aiemmin kysyä että minkä valmistajan tuo teidän lattia on ja mikä malli se on? On aivan huikean kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattia on Paradorin sävy Arctic pine! On ollut tykätty ja kestävä ja et ole ensimmäinen, joka kysyy mitä se on :) Hyvin on kestänyt lapsiperheen elämää nyt reilun kaksi vuotta vaikka tuo oli aika edullinen hinnaltaan.

      Poista