torstai 17. heinäkuuta 2014

Viimeisetkin rippeet

Huhtikuussa ompelin Aavalle tunikan  ihanasta Pikkupiltin korukankaasta. Lisäksi sain kankaan lopusta vielä leggarit. Kangas oli niin ihanaa, että säästin ne pienimmätkin rippeet, joista ei juuri taskua kummempaa olisi saanut. Jokin aika sitten kaivoin nuo säälittävän pienet tilkut esille ja leikkelin korun osan sieltä, toisen täältä. Näistä jämäpaloista syntyi kaulakoru tähän keltaiseen tunikaan, jonka olisin voinut silittääkin ennen kuvien ottamista.


"Helmet" on vain ommeltu suoralla ompeleella kiinni tuohon rintaan ja voi kuinka ihana tästä tuli! Tykkään muutenkin esimerkiksi puuhelmistä lapsilla, mutta Aavalla en semmoisia uskalla vielä käyttää, koska ne menisivät varmasti suuhun alta aikayksikön jos sattuisivat hajoamaan. Tässä tunikassa on nyt sitten korut mukana valmiina.


Kaavana on Ottobren Toffee-tunika koossa 80cm ja helmaan lisätty muistaakseni pituutta sen verran, mitä kangasta riitti. Kangas on ostettu Kärkkäiseltä. Siellä on mielestäni kivan jämäköitä trikoita.


12 kommenttia:

 1. Onpas todella kiva idea! Ja taitavaa kankaanjämien hyödyntämistä. :)

  VastaaPoista
 2. Tästä tuli sievä! Mulla on ollut nää helmet mielessä silitysarkeista..

  VastaaPoista
 3. Ääh ei oo totta! Arvaa mitä applikoin tänään aamulla? Jep, samaisia koruja meidän tytön mekkoon. :D Ite tein mustalle trikoolle, joten tuli ehkä pikkasen hautajaisfiilistä matkaan...Tämä sun versio on ihanan värinen! Melkeen vois itellekin tehä tälläsen kaulakorun johonkin valmisvaatteeseenkin, kun välillä meidän neiti 9kk osoittaa vähän turhan paljon helläkätistä rakkauttaan mun kaulakoruja kohtaan...

  VastaaPoista
 4. Tää on todella ihana, ihan meidän näköinen!

  VastaaPoista
 5. Ääh, mä kyllä omasta mielestä kommentoin tätä jo kerran, mutta ainakaan mulle ei näy. Tää on ihan mahtava idea ja kelta-musta-valkonen on niin mun rakkaus <3 Mun on varmaan matkittava sua :)

  VastaaPoista
 6. Suloinen, ihana, kaunis tunika. Ja hauska idea! Ihana kun hyödynnät viimeisetkin muruset kauniista kankaasta.

  VastaaPoista