maanantai 28. heinäkuuta 2014

Juhlahumussa

Lauantaina olimme aivan ihanissa maisemissa viettämässä kaverin kolmekymppisiä sekä hänen tyttärensä yksivuotissynttäreitä. Juhlapaikkana oli pariskunnan miehen vanhempien mökit järven rannalla ja juhlat olivat rennot pihajuhlat, jossa oli grillausta, uintia, saunomista, lättyjen sekä vaahtokarkkien paistoa jne. Säätkin suosivat, sillä lämmintä oli se melkein kolmekymmentä, mutta onneksi järvenrannassa kävi pieni tuuli, niin ei ihan tukehduttu.


Olen ollut yötä tuossa samassa paikassa, mutta koska siitä on melkein kymmenen vuotta aikaa, en oikein muistanut, että millainen paikka se oli. Harmi kun ei tullut otettua kuvia oikein siitä ympäristöstä, mutta hienolla paikalla ihan järven rannassa mökit olivat ja tontilla oli kolme eri uimalaituria! Hyvä keksintö oli muuten tuo saunan lämmitys päivällä, sillä meilläkin Veeti taisi olla vedessä yhteensä useamman tunnin ja kävi vain välistä saunassa lämmittelemässä. Aavakin pääsi uimaan, vaikka alussa läträsi vain terassilla olleilla pesuvesillä.


Mukavasti meni koko päivä tuolla juhlahumussa ja kotona oltiin vasta seiskan jälkeen. Melko nopsaa nuo lapset simahtivatkin päivän jälkeen sänkyihinsä.


Ihanaa, kun ei tarvinut pukea kenenkään mitään raskaita juhlakamppeita päälle sinne helteeseen, vaan Veeti ja isikin saivat olla sortsit jalassa. Itse nakkasin päälle rennon olkaimettoman mekon.


Veetillä oli ihan t-paita sekä siniset puuvillaiset (vai pellavaiset) sortsit ja lierihattu. Veeti ei enää muita hattuja suostu pitämäänkään...


Tukkaan testasin aamulla tuommoista vähän erilaista kampausta, joskin kuvasta vasta huomasin, että jotain kivaa roskaa on tuolla hiusten joukossa :) Nutturan sisällä on hiusdonitsi ja sen päälle on kiinnitetty tuo ensin irrallaan ollut letti. Ihan hauska tuli ja olipahan hiukset pois niskasta hikoamasta.


Nyt on Aavankin yksivee synttäreihin enää reilu kuukausi aikaa, että jospa tässä pikkuhiljaa pitäisi alkaa suunnittelemaan jonkin sortin kemuja. Tai voi olla, että meillä on yhdistetyt yksi-, neljä-, ja kolmekymmenvuotisssynttärit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti