sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Säilytyspaikka tyynyille

Olen jonkin aikaa etsinyt sopivaa säilytyspaikkaa makuuhuoneen koristetyynyille. Illalla, kun sänky aukaistaan, tyynyt nakotaan vaan lattialle. Olisi kuitenkin kiva säilyttää niitä jossain muualla kuin lattialla epäsiististi pölyttymässä.

Pitkän aikaa sitten (ehkäpä jo puoli vuotta aiemmin) näin Kärkkäisellä nämä ritiläkorit, mutta en silloin ostanut, kun en heti keksinyt käyttöä. Viime viikolla kuitenkin tuo kori jäi mieltä kaihertamaan ja löysinkin vielä yhden ison, joten ostin sen. Kävin ihan testaamassa koristetyynyillä, että mahtuvatko tuonne sisälle ja mahtuihan ne.


Nyt on tyynyillekin tai vaikkapa viltille oma paikka, missä pysyvät siististi paikoillaan. Kaivoin muuten pitkästä aikaa Canonin esille ja käytin jalustaa kuvien otossa. Hieman oli hakusessa taas asetukset tuon pikkukameran jälkeen...
Otinpa samalla muutaman kuvan olkkaristakin, kun meillä on siellä uusi matto! Tämä oli vähän semmoinen epäonnen matto, jonka tilasin jo maaliskuun lopulla ja matolla piti olla kahden viikon toimitusaika. Yli kuukauden odottelun jälkeen soittelin Askoon, että missähän se mahtaa olla. Uusia mattoja oli kyllä tullut, mutta mun nimellä olevaa ei. Lopulta siinä oli käynyt niin, että myyjä oli unohtanut mun nimen tilausta syöttäessään ja syöttänyt jonkun toisen (!?!) nimen järjestelmään. Siellä se matto oli siis lötköttänyt varastossa jollain aivan toisella, keksityllä nimellä. Kun sen vihdoin sain, niin se paljastui aivan kieroksi. Lopulta matto saatiin sitten toukokuussa.

Hieman jäi itseä ärsyttämään kun mitään hyvitystä parin kuukauden odottelusta ei tarjottu vaan lopulta pistin miehen kysymään, että saataisiinko matto halvemmalla hinnalla, kun matosta sattui olleen hieman meidän maksamaa hintaa halvempi tarjous tuossa odottelun aikana. Lopulta saatiin kuitenkin lahjakortti. Mielestäni jos parin viikon odottelu vaihtuu moneen kuukauteen heidän mokiensa takia, tulisi tarjota edes jotain hyvitystä jo.Matto on siis Askon Block ja tykkään tästä paljon enemmän kuin siitä entisestä Stockholm randista, koska tässä valkoiset osiot ovat aivan valkoiset, eivätkä kellertävät. Rand on nyt sitten pysyvästi Veetin leikkihuoneessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti