keskiviikko 20. elokuuta 2014

Uusia tuulia

Semmoisia uutisia tulin teille kertomaan, että NauravaNappi on liittynyt mukaan Blogirinkiin muiden hienojen blogien rinnalle! Täällä ruudun toisella puolella ollaan aika innoissaan tästä asiasta :)

Käytännössä mikään ei juurikaan muutu entisestä, sillä osoite ja nimi ja jututkin pysyvät samana. Tähän mennessäkin blogissa on silloin tällöin nähty yhteistyöpostauksia ja samalla lailla mennään eteenpäin tulevaisuudessakin. Blogiringin kautta tulevat yhteistyöt merkitsen liittämällä postauksen loppuun tämän blogiringin logon.

Blogirinki oli itselle entuudestaan tuttu, sillä omalta lukulistalta löytyy useita jo Blogirinkiin kuuluvia blogeja. Lyhesti sanottuna Blogirinki on ruoka-, leivonta-, ja perheblogien yhteisö, joten käykäähän ihmeessä kurkkaamassa sivustolla www.blogirinki.fi, että löytyisikö sieltä uutta, mieleistä luettavaa teillekin!

Käytännössä Blogirinki mahdollistaa sen, että blogeissa nähdään semmoisia kampanjoita, jotka sopivat blogin kohderyhmälle. Tästä on siis ainoastan hyötyä, mikäli saan samalla tarjota teillekin esimerkiksi jotain arvontoja tai alekoodeja joskus :) Toivotaan ainakin, että semmoisia kamppiksia sattuisi kohdalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti