perjantai 29. elokuuta 2014

Urakalla

Koska ompeluaikani painottuu aika vahvasti iltaan, tulee valmiit tuotoksetkin kuvattua saman tien. Sovituskuvia ei läheskään aina tule samantien otettua ja sitten ne jää jälkikäteen lisäämättä. Ompelen paljon myös tilaustöitä, joita harvoin kuvaan tänne. Ne kun ovat semmoista peruskauraa. Kokosinkin tähän postaukseen viime ajoilta sekä ompeluksia, että niitä sovituskuvia, joita aina silloin tällöin räpsin jälkikäteen.

Ensimmäisessä kuvassa muutama tilauspipo asiakkaan väritoiveiden mukaan. Tuo mustakeltainen oli niin herkku, että alkoi mieli tehdä itselle samanlaista. Rusetti jää kivasti sivuun, hieman ohimon päälle. Ehkä yksi herkullisimmista tekemistäni pipoista.


Tämä ihana värisuora on imuja kestovaippohin. Tai oikeastaan semmoisia pienehköjä lisäimuja muiden kaveriksi. Tilasin Kestovaippakaupalta jotain omituista zorb-kangasta, joka on kehitetty tämmöiseen tarkoitukseen ja sitä ei suositella käytettäväksi pelkästään. Kangas oli hassua, hieman paksun huovan oloista, joten päällystin sen tilkkulaatikon palasilla :)


Pieleen mennyt pipo, joka päätyi Aavan käyttöön. Ruusuke ryttäsi pipokankaan ikävästi.


Rusettipipo, tämä vielä vapaana, mikäli jollain tarvetta olisi. Pipo on trikoovuorellinen.


Jemma-puuvilla pääsi kesällä pussilakanaksi ja voi vitsit, että nämä on herkut. Eihän näissä voi pahoja unia nähdäkään?
Kettutunika on tehty Ottobren Toffee-tunikan kaavalla ja helmaa pidennetty. Tämä on kyläl ehkä jo mekko, mutta meneepä pidempään.

Kauan sitten valmistunut liivari Aavalle. Yläosa on tehty miikkarihaalareiden pohjalta ja vähän kinnaa. Ei onnistunut niin hyvin kuin olisin halunnut :/


 Itse tehtyä, molemmilla!

Semmoinen kuvapläjäys ompeluksia tällä kertaa :)

1 kommentti:

  1. Minusta tuo valkonen pipo on ihana, nuo poikittaisrypythän kuuluvat siihen! Pitää painaa mieleen tuo keltaisen paidan hauska pallokoru-idea :)

    VastaaPoista