lauantai 23. elokuuta 2014

Pomp pomp pompin uutuudet

Ennen pidin aina uuden malliston ilmestyessä Me&I-kutsut. Pari viime mallistoa ei ole kuitenkaan jostain syystä iskenyt yhtään ja huonontuneen laadun vuoksi en ole kutsuja pitänyt enkä vaatteitakaan ostanut. Saman tyylisiä osaan ommella itsekin, halvemmalla. Vaatekutsuilla on kuitenkin kiva käydä ja myös emännöidä. Meillä päin ei ole vielä kamalan tunnettuja nämä Pomp de luxin vaatteet, enkä itsekään ole vielä kutsuilla käynyt. Ensi viikolla mahdollisesti korjaan tilanteen ja käyn kaverin järkkäämillä kutsuilla.

Pompin vaatteet ovat aika lailla erilaisia siihen verrattuna, mitä meidän lapsilla on totuttu näkemään. Jollain lailla kuitenkin tykkään myös tämän tyylisistä vaatteista ja ne ovat myös halvempia kuin miikkarit. Ehkä se on se kuuluisa vaihtelu, joka virkistää? Itse tehdyt vaatteet kun usein ovat kuosillisia ja värikkäämpiä, enemmän semmoisia miikkareiden tyylisiä ja pompit puolestaan hillitympiä. Kiva olisi myös nähdä näitä livenä, niin osaisi paremmin muodostaa mielikuvan. Kokosin alle muutaman kuvan uusimmasta, vasta ilmestyneestä mallistosta. Varsinkin tuo ensimmäisen kuvan asukokonaisuus miellyttää tyylikkäässä yksinkertaisuudessaan!

Aiemmin merkki ei ole ollut itselle niin ajankohtainen, koska vaatteet alkavat vasta koosta 80cm eli Aavalle löytyy vasta nyt sopivia kokoja ja Veetille en ole osannut näitä vaatteita ennen jotenkin ajatella.

Talvivaatteista ainakin haalarit ovat mielestäni vähän oudon mallisia. Tuo ylärivin vasemmanpuoleinen haalari on mielestäni myöskin liian pieni tuolle mallille! Näyttää, että se kinnaa haaruksista eikä lahkeissakaan ole kyllä yhtään ylimääräistä.
Vilkaisin myös isojen poikien osastoa ja kyllä sieltä jotain kivoja juttuja löytyy, mitä voisin Veetillekin ajatella. Yllättäen raitapaidat ainakin miellyttävät silmää. Lisäksi mallistossa oli jotain housuja, jotka haluan nähdä livenä, mutta mallistokuvien perusteella näyttävät kivalta.
Nuo harmaat kollarit oikeanpuoleisella pojalla näyttävät ainakin kivan mallisilta. Ovatkohan semmoiset hieman baggyt?

kuvat lainattu pomp de luxin kotisivuilta

Innolla odotan, että kutsuille pääsisin katsomaan näitä vaatteita ensimmäistä kertaa! Onko merkki teille jo tuttu ja mitä olette tykänneet käytössä? Ovatko pysyneet hyvänä käytössä ja miten nuo vastaavat kokoaan? Myös ulkohanskat kiinnostavat, pitävätkö vettä ja ovatko muuten hyviä??

8 kommenttia:

 1. Pompin vaatteet ovat kyllä tosi nättejä ja varsinkin kauden lopussa alesta tulee aina hamstrattua paljon kaikkea puoleen hintaan.Laatu on ollut välillä vähän vaihtelevaa, mutta pääsääntöisesti ihan hyvää. Pari kertaa mekoista ja tunikoista on saanut parsia saumoja ja viime kevään vk-housut reklamoin teippausten reunaan tulleiden reikien takia. Ongelman parissa on kuitenkin kuulemma työskennelty ja syksyn mallistossa tätä ongelmaa ei pitäisi enää tulla vastaan. Muuten ei ole ollut mitään valittamista ja reklamointi sujui hyvin, vaikka kestikin melkein pari kuukautta. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että suurin osa Pompin vaatteista vaatii hienopesua pysyäkseen hyvänä.

  Tässä siis faktoja ja itse olen Pompin vaatteisiin ihan koukussa. Voisin sanoa, että hintaansa nähden ovat hyviä ja ennen kaikkea kivan näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tän kauden vaatteissa ois laatu kohdillaan. Jos sattuu, että ekaa kertaa jotain tilaa, niin ois kiva, että ei tarttis heti alkaa palautteleen.

   Poista
 2. Minä kävin viime keväänä ensimmäisillä Pomp-kutsuilla. Laatu oli ok ainakin ostamissani vaatteissa ja etenkin trikoopaidoissa materiaali oli ihanan pehmeää ja laskeutuvaa. Mitoitus on mielestäni aika reilua ja etenkin housuissa on pitkät lahkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitkät lahkeet on meidän perheessä vaan plussaa :D

   Poista
 3. I <3 Pomp! :) En malta odottaa että pieni neitimme hieman vielä kasvaa jotta saan Pomp-vaatehulluuden valloilleen. 80 cm lienee pienin koko... Ystävien lapsilla näkee näitä paljon, ja syötävän suloisia ovat. Ja kuulemma hyvälaatuisiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun asuu täällä takapajulassa, niin todella harvoin törmää vielä pompin vaatteisiin, vaikka täällä edustaja onkin :)

   Poista
 4. mä olen tilannut näitä jo useamman vuoden ajan - yleensä kauden lopun alennuksista. Meillä on ollut myös yksi talvihaalari ja tykkäsin siitä kyllä kovasti! Mun mielestä housut on enemminkin lyhyitä kun pitkiä mitoitukseltaan. Hyvälaatuisia ovat ainakin meidän vaatteet olleet. Yhdet sukkahousut oli sellaiset, että niissä oli nurjalla tosi pitkät langanjuoksut eikä niitä saanut pienen lapsen jalkaan kovin helposti puettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan riippuu niin käyttäjän jalan pituudesta, että tuntuuko pitkältä vai lyhyeltä lahje? Eli todennäköisesti meilläkin sitten lahjemitta voi jäädä helpoiten lyhyeksi, pitkäjalkaista porukkaa kun ollaan :) Mutta kiva kuulla, että laatu on ollut hyvä!

   Poista