sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Sunnuntai, ei muuta

Meillä oli melko perussunnuntai tänään. Aamulla käytiin puistossa vähän ulkoilemassa ja sitten päikkäreiden jälkeen kirpparikierrokselle.
Meidän ihana tähtitakki jää kohta pieneksi :( Jos jollain sattuis oleen tätä takkia isompana kuin 80cm niin meille saa tarjota! En oo vielä yhtään kyllästynyt tähän... Uudet lempparihousut on kirpparilta ostetut harmaa sammarit, jotka on melko kapeat lahkeesta. Tykkään!

Kirppisken saldo oli melko heikko. Jemmasin yhden takin ensi vuodeksi meille kun oli mieleisen värinen ja maksoi vaan vitosen. Koko oli kuitenkin jo 98cm, mutta ei tuo mun mielestä mikään kamalan iso ollut, joten jospa se ois hyvän kokoinen ensi talvena.Perjantaina meille kotiutui huutiksesta pilkkahinnalla aivan ihana harmaa Ticketin baggie. Aina puhutaan siitä, että nämä on todella isoa kokoa, joten oli pakko verrata tuohon meidän 80cm cuppiksen välikausihaalariin, eikä niissä ole mun mielestä mitenkään aivan mielettömän paljon kokoeroa... Tai en kyllä tiedä, että paljonko ruukaa olla kahden koon välillä :) Toivottavasti tämä ei ois tänä vuonna kauhean iso meille niin menis ainakin kevään kun se Minymo varmaankin jää jossain vaiheessa talvea pieneksi. Harvemmin itse olen törmännyt harmaisiin ticketin haalareihin. Yleensä ne on aina virheitä, ruskeita ja turkooseja. Tähän sitten kaveriksi vaan joku kiva värikäs pipo!


Tässä vielä tuota kokovertailua...


Ja jotta ei menisi aivan lastenvaatehöpinäksi, niin loppuun vielä jämälankojen tuhoamista eli perus myssy sillä tutulla Novitan ohjeella ja koko 80cm. Oli melko hyvänkokoinen Veetin päähän kun mallasin tuota kokoa. Eli koko sentteinä joku 47cm. Vaikka kyllähän tuo venyy. Laitoin muutamalla pistolla tuollaisen virkatun kukan kiinni, että saa tarvittaessa ratkottua pois jos ei väri miellytä. Oisko kellään tarvetta tämmöiselle?


1 kommentti:

  1. Kiva kun jätit merkin käynnistäsi blogissani. :) Sulla on kanssa kivoja juttuja täällä. Erityisesti jutut lisää haaveilua omasta ompelukoneesta.

    VastaaPoista