sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Viikonloppua

Meillä on ollut extrakiva viikonloppu! Perjantaina ajeltiin Pyhäjoen mummulaan ja oltiin siellä yötä. Laurantaina jätettiin Veeti ensimmäistä kertaa muutamaksi tunniksi Jari-papan kanssa, kun mummulla oli töitä kolmeen. Pappa oli tosin päässyt liian helpolla kun Veeti oli nukkunut koko ajan! Itse lähdettiin ajelemaan Ouluun Veetin kummien tupareihin.


Veeti päristelee taapeeokärryllä pehmolelut kyydissä. Tukka hienosti pörrössä ulkoilun jäljiltä :)

Oulussa käytiin ensin ostoksilla ja lähdettiin sitten juhlimaan tupareita. Ilta menikin tosi mukavasti saunoen, syöden, juoden ja käväistiin myös baarissa vähän tanssahtelemassa. Tänään ajeltiin Ylivieskaan ja Veeti jäi vielä toiseksi yöksi mummulaan, kun Veetin hoitaja on ensi viikon lomalla. Mummu siis katsoo Veetiä huomisen ja tuo Ylivieskaan kun me tullaan töistä. Mies on sitten kotona ti-ke ja itse oon to ja pe kotona.
Kotimatkalla pysähdyttiin Limingassa ottamaan muutama valokuva, kun pellolla oli varmaan sata joutsenta! Koskaan en oo nähnyt yhtä monta joutsenta kerralla! Paremmalla putkella olisi varmasti saanut hienoja kuvia lähempää...
Oulusta ostettiin Veetille talveksi bodeja, kun entiset alkaa olemaan pieniä ja on kivempi pukea body päälle, että ei tartte olla pihalla niin, että selkä olisi vahingossa paljaana haalarin alla.

Harmaa raitabody H&M ja loput Kappahlin ota 3 maksa 2 settiä :) Ihana tuo jääkarhukuosi!


Nämä raitahousut/legginsit bongasin viime viikolla jossain blogissa ja oli pakko saada tuommoiset myös Veetille. Nämä on ehkä vähän kalsarityyppiset, että menee helposti sitten toiset housut tuohon päälle ja hoidossa tai kotona sisällä voi sitten ottaa toiset housut pois ja olla noilla niin ei tule kuuma. Kivan pirtsakat!

Kohta sunnuntaisaunaan ja illalla kahdenkeskistä aikaa leffan merkeissä. Huomenna odotellaan sitten, että saadaan pikkumies takaisin kotiin!

2 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen viikonloppu ja hienot bodyt löysitte :)

    VastaaPoista
  2. voi mikä kuva veetistä...olin itekki pe-la yön pyhiksessä...voi kun olisin tiennyt....

    Hanna

    VastaaPoista