sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Mummulassa

Oltiin Veetin kanssa kahdestaan Pyhäjoen mummulla eilen yötä. Samalla reissulla käytiin moikkaamassa Veetin kummitätiä ja Leevi-koiraa. Veetin mielestä koirat on hauskoja ja niille pitää nauraa. Leevi on vaan vielä niin iso Veetiin verrattuna, että kaataa helposti Veetin kumoon jo pelkällä hännällä :)Uskalsi se Veeti kuitenkin vähän silitellä Leeviä ja koskea nenään...


Käytiin Raahessa myös ulkoilemassa kun  pihalla oli aivan täydellinen ulkoiluilma; aurinko paistoi ja oli kohtuullisen lämmin.Niin ne vaan puut on keltaisena niiltä osin kun lehtiä on vielä jäljellä.

Raahen Fiiakin oli satamassa. Liekkö jo talviteloilla?


Raahessa on aivan ihana vanhakaupunki! Katsokaa nyt tätäkin vaaleanpunaista unelmaa! Tällä hetkellä tässä toimi muistaakseni musiikkiopiston toimisto...

Olisi kiva joskus päästä kurkistamaan noiden vanhojen talojen sisälle, että minkälaista siellä on. Enkä tarkoita noita liikekäytössä olevia taloja vaan niitä, joissa asutaan.


Tämmöinenkin vanha jo vinksallaan oleva talo löytyy ihan läheltä keskustaa.

Mummulla piti tietenkin tonkia joka paikka. Eihän sitä koskaan voi tietää, mitä televisiotason lokeron sisältä löytyy!


Tänään käytiin rattailla isovaarilla ja Veeti nukahti lenkin aikana rattaisiin.


Vaarilta sain mukaani aivan ihanan mummulleni kuuluneen ompelurasian! Tähän taidan laittaa nyt omia ompelujuttuja. Tai oikeastaan tässä taisi olla enemmänkin mummun koruja, kuin ompelutarvikkeita. Kaipaa vain hieman pesua, sillä rasia haisee jollekin pahalle hajuvedelle, jota laatikosta myöskin löytyi :)

2 kommenttia:

  1. Oli mukavaa kun kävitte! <3 oli se vaaleanpunainen talo musiikkiopiston :) Vanhojen talojen sisäosista en tiedä mutta pihat niissä ovat valtavan kokoisia. Leevi oli ihan poikki kun päästiin kotiin. :)
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Oi, rasia on kyllä tosi kaunis... :)

    VastaaPoista