tiistai 15. maaliskuuta 2016

The cocoon dress

Aavan vaatekaappi ei juurikaan yläosia tällä hetkellä kaipaa, joten aloitin jo kesävaatteiden ompelun. Tai no, voihan tätä käyttää ympäri vuoden, vaikka hihat ovatkin vajaat. Kaavana mekossa on ihana Cocoon dress, jonka voi tuosta linkistä tilata sähköpostilla ja maksu hoituu paypalin kautta. Kokoja on runsaasti, olikohan isoin 12 vuotiaalle jos en kovin väärin muista? Aavan mekko on kokoa 3v.

nauravanappi cocoon dress paratiisin puutarha

Mekossa on vajaamittaiset hihat, jotka sopivat varmasti Suomen kesään paremmin kuin hyvin kun täällä ei niitä hellepäiviä kamalasti ole. Tarkoitus olisi kuitenkin testata tätä myös hihattomana, mutta pähkäilin noita frillojen kiinnityksiä, että miten ne olisi sitten fiksuinta tehdä hihattomaan versioon??


Mekko on mielestäni kauniin mallinen, takaa hieman pidempi mitä edestä. Kokokin osui aika nappiin. Pituutta taisin vähän lisätä varalta parisen senttiä. Toisaalta en myöskään kääntänyt helmaa vaan kanttasin sen. Jostain syystä se nyt haluaa kääntyä ulospäin! Missä vika??


Kankaan ostin Verson Puodilta kun minulla oli sinne lahjakortti, eikä metrille jäänyt muutamia euroja enempää hintaa posteineen. Olen jotenkin tykästynyt tämmöiseen persikkaiseen väriin näin kevään ja kesän kynnyksellä. Ja no, onhan se paratiisin puutarhaa. Mitäpä väriä meillä ei tästä olisi ollut :D


Kaava tuli pdf-tiedostona, joten semmoista leikkaa ja liimaa hommaahan se oli, mutta ehkä kuitenkin vaivan arvoista! Olen tykästynyt nyt tosi paljoin frilloihin, kuten ehkä huomaa...


Onko kaava teille jo tuttu?


8 kommenttia:

 1. Tämä varmistaa, että miunkin on varmaan tää tilattava! Niin ihana kokonaisuus ❤️ Harmittaa, että jäin tuota persikkaista ilman, olisi ollut ihana Hillallakin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Tämä kuosi on kyllä yksi kaikkein kauneimmista :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Voitko kertoa, miten frillojen tekeminen ja kiinnitys tapahtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Se frilla voi olla ihan suorakaitale, tai tässä tapauksessa sellainen piiiitkä puolikuun mallinen. Sitten se rypytetään esimerkiksi langalla sieltä kaarevalta reunalta sopivan mittaiseksi. Kannattaa merkitä frillaan vaikka keskikohta niin saat symmetriset. Lopulta voit aputikata sen frillan tuohon hihapyöriölle ennen hihan kiinnittämistä, niin se helpottaa että pysyy kohdallaan :)

   Poista
 4. Hei, mistä tuon mekon kaavan voi saada?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olen tilanut sen sähköpostilla osoitteesta joka löytyy tästä postauksesta http://groovybabyandmama.blogspot.com/2015/11/cocoon-dress-mnster-til-salgthe-cocoon.html :)

   Poista