sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Miltä näyttää viisveen huone?

Vuosi sitten pohdin sitä, minkälainen parvi laitettaisiin tuonne Veetin huoneeseen. Tästä pääset kurkkaamaan eri vaihtoehtoja. Tehtiin kuitenkin niin, että ostettiin käytettynä Unipuun kerrossänky, koska se löytyi edullisesti viereiseltä paikkakunnalta. Meillä on jo entuudestaan nyt Aavalla käytössä Veetin vanha Unipuu. Ostettiin siis toiseen kerrossängyn sängyistä sitten parviosa ja uudet portaat ja tehtiin siitä parvi. Nuo välikappaleet oli siis siitä kerrossängystä, eli niitä ei tarvinut erikseen enää ostaa. Nyt meillä on varastossa vielä yksi sänky, jos joskus halutaan tytöille isompi kerrossänky. Veetin huoneesta en ole juurikaan tainnut sängyn laiton jälkeen kirjoitella.Veetin huone on aika haastava kuvattava, kun sinne ei oikein jalustan kanssa mahdu kuvaamaan. Kai tästä kuitenkin saa hieman kuvaa siitä, miltä huoneessa näyttää tällä hetkellä. Vanha riisipallovalaisin vaihdettiin joskus jo melko kauan sitten Kärkkäiseltä ostettuun lamppuun ja Aavan huoneen mintun kapan siirsin nyt kevään tullessa Veetille.


Iso Ikean kaappi pitää sisällään kaikki lasten lautapelit ja se onkin aika täynnä :)Parvi ei ole korkein mahdollinen (mikä on hyvä), mutta sen verran korkea kuitenkin, että alle mahtui kirjoituspöytä, mikä ei olisi normaalin puoliparven alle mahtunut. Lisäksi reunoilla on kivasti hyllytilaa, johon saa laitettua tavaroita. Jumppapatjakin pääsi kuvaan, kun lapset sitä käyttävät aina leikeissä :) Sängyn pohjassa on Ninjago-lippu, minkä mies toi töistä.


Sängyn alla on siis Ikean kirjoituspöytä parilla tuolilla ja seinään laitettiin tuommoinen metallikisko, mihin laitettiin Ikean muovikuppeja roikkumaan,  niin pysyy pikkutavara kuten kynät tallessa.

Toisessa reunassa on Veetin lukunurkkaus. Siellä on meidän patjaksi muuntuva vierasrahi ja vähän tyynyjä. Työvalo kääntyy nurkkaukseen, joten tuossa Veeti viettää aika paljon aikaansa lukien. Tällä hetkellä Aku ankan taskukirjat sekä Don Rosan paksut kirjat ovat kova sana.


Mapeissa säilytetään Lego-lehteä, jonka tuloa odotetaan aina malttamattomana, vaikka se ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa muistaakseni. Lisäksi kansiossa on myös kaikkien meidän Legojen ohjeet.


Tilasin viime vuonna lapsille alennuksella muutaman noita Lego-kalusteita, mistä haaveilin jo täällä. Onneksi noita on melkein aina jossain alennuksella. Tällä hetkellä noita saa esimerkiksi Finnish design shopista -20% alennuksella kuun loppuun. Veeti sai yhden mintun värisen ja Aava mintun ja vaaleanpunaisen, koska Aavalla on enemmän romua säilytettävänä. Veetin kuutioon siivotaan tuosta työpöydältä aina keskeneräiset Lego-jutut, jotta eivät mene hukkaan tai lattialle Viian syötäväksi.Aavan laatikoissa on muumitalon pikkutavara pois Viian ulottumattomilta ja toisessa on sekalaisia pikkuhahmoja, joita Aava sai mm. joulukalenterista.

Tämä iso Lego-hahmo on joskus vilahdellut blogin lisäksi instan puolella ja on herättänyt kysymyksiä, että mistä se on ostettu. Näitä ei valitettavasti saa ostettua mistään, sillä tämä on ollut myymälän somisteena ja sitä kautta saatu meille. Hauska yksityiskohta lapsen huoneeseen :)


*sisältää mainoslinkin (en hyödy klikkauksesta rahallisesti)

12 kommenttia:

 1. Viihtyisä huone pojalla. Paljon samoja juttuja, kuin meidänkin pojilla Stuvasta legolaatikoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla melko yleisiä :D Mutta mitäpä sitä hyviä vaihtamaan! Stuvat tuntuu ainakin laadukkailta hintaansa nähden ja voisin hyvin rakentaa niillä koko huoneen :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen <3 tuo vaalea lattia on kyllä niin ihanan valoisa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meillä oli edellisessä tumma niin kyllä tää vaan on raikkaampi (vaikka mun hiukset näkyy selvemmin, mutta pöly taas vähemmän).

   Poista
 3. Tosi kivan näköistä! Pitäisiköhän tästä itsekin ajella Ikeaan metsästämään tuota kaappia. Meillä kirjat ja lautapelit on tälä hetkellä Hyllis-hyllyissä, mikä on kyllä käyttöönoton kannalta helppoa, mutta ah, niin karmeaa katsella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuonne kyllä uppoaa kivasti pelejä! Voin joskus ottaa kuvan sisuksista, siitä hahmottaa hyvin :) Meillä jos ois hyllyssä niin pienin kävis aina varmasti repimässä ne lattialle tilaisuuden tullen.

   Poista
 4. Tyylikästä ja valoisaa! Nuo lego-laatikot on kyllä huippuja 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, ainut miinus on se, että niissä on semmoinen pyöreä ura pohjassa, jonne ihan pienet lego-osat tippuvat :/ Omituista minusta, kun kuitenkin moni varmasti haluaisi niissä juurikin niitä säilyttää!

   Poista
 5. Veetin huone on ihanan pirteä, mutta kuitenkin tyylikäs. Minttu sopii kyllä tosi hyvin mustan ja valkoisen kaveriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu on kyllä ihana väri ja varsinkin kun sopii niin tytölle kuin pojalle. Minttu verho oli tosiaan ensin Aavalla ja nyt sitten Veetillä!

   Poista