torstai 17. maaliskuuta 2016

Tilaustöitä ja vielä yksi vauvalahja

Ajattelin laittaa pitkästä aikaa tänne blogin puolelle myös näitä tilauksesta tehtyjä pipoja sekä myynnissä olevia. Lisäksi lopussa vielä yksi vauvalahja, jonka sain vihdoin annettua, vaikka vauva oli jo kolmen kuukauden ikäinen! Onneksi olin tehnyt reilua kokoa...

Tämä mustavalkoinen pipo oranssilla tupsulla menee pienen pojan kevätpipoksi. Oranssi tupsu valikoitui takin tehostevärin mukaan. Samalla idella voi myös tilata pipoja ja kankaita löytyy samalla systeemillä myös fuksia-valkoisena sekä kelta-valkoisena vielä tällä hetkellä.


Saman perheen tytölle lähtee tämä meleerattu hempeänvioletti ruusukepipo ja tähän tulee kaveriksi tuubihuivi. Samalle tytölle tulee jo aiemmin valmistunut lippapipo rusetilla.


Naapuriin puolestaan syntyi usean pojan jälkeen tyttö, joten sinne olen saanut nyt tehdä pikkuprinsessalle röyhelöisiä asusteita! Tein aiemmin pari keltaista frillahuivia, joista ei kuvaa ole, mutta samanlaisia kuin tuo harmaa. Lisäksi pari pipoa. Mulla ei ole noin pientä sovituspäätä, niin siksi ei ole sovituskuvaa.


Alla olevia pipoja puolestaan on esimerkiksi tällä hetkellä myynnissä! Peruspipot kaksinkertaista trikoota ovat 13e posteineen ja rusettipipo 17e sis pkt.Nyt pipoihin saatavilla myös virkattuja tupsuja ja pipojen kaveriksi tuollaisia tuubihuiveja, jotka voi pari kertaa kiepauttaa kaulan ympäri.


Pitsistä ruusuketta on saatavilla myös muissa väreissä! Ainakin musta, minttu, keltainen, vaaleanpunainen, persikka, vaalea lila ja fuksia löytyy :)Nämä tuubihuivit ovat 20e posteineen ja onnistuu myös saada sitä kapeaa tuubia vai buffiko se on, joka menee vain kerran kaulan ympäri ja vedetään pään yli. Tähän hätään ei nyt vain ollut kuvaa ;)


Lopussa vielä tämä lahjasetti :) Tuo Paapiin kauno on kyllä niin kaunis kangas! Tässä vaaleansinisessä on paljon kauniimpi sävy kuin siinä "tyttöjen" versiossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti