torstai 10. maaliskuuta 2016

Pandaa pienelle

Viian juhlavaatteita varten tilaamistani kankaista jäi molemmista noin puolet kankaasta käyttämättä, joten tein niistä toisenkin setin Viialle koossa 74cm. Tällä kertaa valitsin diagonaaliraidan bodyyn ja yksivärisen alaosaan eli juuri toisin päin, kuin aiemmassa setissä. Pandan kuvan sain kaverilta ja sen ompelin ihan suoralla kiinni tuohon etupuolelle. Aika söpönen tuli tästä bodysta, vaikka itse sanonkin!
Settiin kaveriksi tein puuterinväriset housut, mutta lahkeisiin laitoin tehosteeksi tuota raitakangasta palat. Yksivärisiä housuja kun on helpompi sitten yhdistää muiden vaatteiden kanssa, mutta tuo raita lahkeessa ei puolestaan sitten ole esteenä kuviollisen yläosan valitsemiseen ja vaatteessa on kuitenkin pieni juju. Tehokkaasti käytin kokonaan kankaat. Yhtään ei tainnut jäädä jäljelle pieniä tilkkuja lukuun ottamatta :)


Kerrankin muuten silitin vaatteet kuvia varten, mutta kuvien ottamiseen ei heti ollutkaan aikaa ja tietenkin ne ovat jo rypyssä näissä kuvissa! Tästä huomaa, että miksi nähdä vaivaa kun lopputulos on kuitenkin lopulta se sama ja ryppyinen mitä ilman silitystä...


6 kommenttia: