maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pomppien kevääseen ja kesään

Viime kuussa kävin elämäni toisilla Pomp de lux-kutsuilla. Mulle tulee jotenkin valinnan vaikeus siellä kutsuilla ja sit en osaa ostaa mitään, vaikka kaikki ois ihania. Kesäksi ostin kuitenkin Aavalle tämmöiset kivan rennot puuvillaiset housut. Puuvillasta tulee itse ommeltua vähemmän, joten siksi voi hyvillä mielin joskus ostaa jotain puuvillavaatetta. Materiaalinahan tuon kesällä just hyvä, jos haluaa vähän suojata ihoa vaatteella, joka ei kuitenkaan ole kuuma. Kokona Aavalle otin 92cm.


Lisäksi Aava sai yhden peruspaidan, koossa 98cm eli tarkoitus olisi mennä sitten syksylläkin päälle. Näissä perusvaatteissa on tosi laadukkaan tuntoinen tuo trikoo! Tämmöisiä kun olisi kaikki kankaat, niin ei näitä käyttämällä varmaan rikki saisi.


Veetille ostin toisen tämmöisen vaarinpaidan, mikä meiltä löytyy entuudestaan valko-sinisenä. Vanhan koko oli 116cm ja sovituskuvan näet Veetin päällä täältä. Veetillä oli tuolloin pituutta noin 110cm. Nyt tämän uuden paidan tilasin kokoa isompana eli 122cm ja se on juuri sopiva koko Veetille. Näissä on mukavan hoikka malli eikä tämänkään paidan kangas ole juurikaan pesusta kärsinyt.


Aavan vaatteita en ole vielä sovittanut päälle, mutta uskoisin niiden olevan ihan passeleita kesällä. Housujen kuuluukin olla rennot ja paidassa saakin olla kasvunvaraa. 

Koko malliston ehdoton lemppari oli tämä Gatesville-toppi! Niin kaunis, että voisin itsekin käyttää jos olisin, no, kokoa S :) Tämä olisi ihana värillisten tai ihan sinisten pillifarkkujen kanssa. Kangas oli kuitenkin joustamatonta ja semmoista hieman juhlavaa, joten en keksinyt tälle mitään käyttöä. Valkoinen väri ei muutenkaan ole tuommoisella meneväisellä lapsella kamalan kätevä....

Mitkä oli teidän suosikit uudesta mallistosta ja päätyikö tilaukseen asti mitään?Seuraavat meidän perheen lastenvaateostokset liittyvätkin sitten melko tiukasti tulevaan välikauteen, kunhan vain löytyisi jostain mieleisiä! Ainakin Aavalle on vielä hakusassa vk-takki ja jokin parempi takki.

2 kommenttia:

  1. Mää tilasin tytöille tyllimekot ja softshell takit. Nuo trikoopaidat on pompilla ihan huippuja. Mallistoon kaipaan kivoja farkkuja, joita heillä joskus aikoinaan oli.

    VastaaPoista
  2. Ne takit olikin aika edulliset, samoin haalarit. Tyllimekot on myös <3 Mä oon ollut vasta kaksilla kutsuilla, joten farkut ei oo tullu tutuiksi. Veetille olisin löytänyt syksymallistosta mutta niissä ei ollut kiristysmahdollisuutta sillä kuminauhalla niin jäi ostamatta :/

    VastaaPoista