torstai 17. lokakuuta 2013

Leikkihuoneen matto

Veetin leikkihuoneessa on ollut tähän asti se itse virkattu sininen matto. Se ei kuitenkaan ole mikään kamalan kätevä, kun sen päällä ei voi leikkiä ja varsinkin kaikki legopalikat hukkuvat maton alle. Hobbyhallissa oli vasta Hobbalot, josta tilasin jo vähän joululahjoja ja samalla tilasin leikihuoneeseen tämän edullisen maton. Hintaa oli muistaakseni 29e ja koko on juuri passeli, että ei mene tuonne pöytien alle. Tuon päällä on nyt huomattavasti helpompi vaikka rakennella niitä legoja, eivätkä palikat ole koko ajan hukassa :)


Matto on Hobbyhallin Koodi-mallistoa ja on kumipohjainen, joten pysyy myös hyvin paikoillaan leikien tiimellyksessä. Mustavalkoinen on aina varma valinta, kun sen voi halutessaan sijoittaa myös johonkin toiseen huoneseen. Haaveilenkin nyt virkkaavani tuonne Veetin makuuhuoneeseen jonkun monivärisen maton. Se sininen virkattu matto on tehty trikookuteesta, joka oli ärsyttävän epätasalaatuista ja se näkyy matossakin. Pitää siis tehdä ontelokuteesta niin saa tasaisemman lopputuloksen.

Pakko vielä mainita, että meillä on maassa lunta! Mielenkiintoista oli seikkailla aamulla vyöhyketerapiaan kesärenkailla, kun ei olla saatu renkaita vaihtoon, kun meidän kakkosauto on korjaamolla ja on ollut vain tuo toinen auto käytössä ja päivisin menoa. Tänään se jätettiin renkaiden vaihtoon, joten jospa ne olisi ehditty nyt sitten vaihtaa. Ollaan käytetty vauvaa tuolla vyöhyketerapiassa aluksi mahavaivojen takia ja ensimmäisellä kerralla paljastui, että vauvan selkä on vino. Saattaa johtua muunmuassa huonosta asennosta kohdussa ja saattaa myöhemmin aiheuttaa ongelmia. Sitä ollaan nyt hoidettu kuntoon. Tänään oli viides kerta ja nyt selkä oli pysynyt suorassa, joten enää ei tarvitse käydä! Saatiin kivoja hierontaohjeita kotiinkin ja pitää yrittää muistaa niitä tehdä vaikka joka toinen päivä, kun vauva näyttää siitä tykkäävän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti