keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kantoreppusukat

Löysin kivan villasukkaohjeen, kun selasin ensimmäistä Kantokiertueella ollutta blogia, Kaksin kaunihimpi, kiertueen alussa. Ohjeen näet täältä. Ajattelin, että tässäpä syksyvauvalle hyvät sukat reppuiluun. Tein ensimmäiset ohjeen mukaan valkoisena Nalle-langasta ja niistä tuli ihan liian isot meidän vastasyntyneelle. Kun sain toiset muokatut valmiiksi, ei enää tarennut pelkillä villasukilla :) Olen kuitenkin käyttänyt näitä nyt haalarin alla ja vaunupäikkäreillä. Suojaavat mukavasti koko jalan ja ovat hyvän malliset noiden polvikohtien ansiosta. Nämä on tehty violetista woolista ohjetta pienentäen.

Uskoisin sen ohjeen olevan parempi ehkä lähempänä puolen vuoden ikää olevalle vauvalle. Ohje kun oli mitoituksella 0-6kk. Jos teillä lukijoilla on tarvetta tämmöisille sukille vähän isommassa koossa, niin multa saisi ostaa nuo valkoiset, käyttämättömät sukat vaikka hintaan 13e sis pkt. Kun meille ne on sopivat keskellä talvea. Taidan tehdä sitten kevääksi uudet, hieman isommat kun ei tarvitse enää toppatöppösiä reppuun.

Samalla kun päivitin blogille omat sivut facebookiin, otin blogista pois anonyymien kommentointimahdollisuuden. Eli tästä lähtien tulee kommentointia varten olla esimerkiksi gmail-tili tai bloggerin tili. Kumpikin on erittäin helppo luoda ja varsinkin bloggeri helpottaa muutenkin blogien seuraamista, kun sinne saa uusimmat päivitykset suoraa niistä blogeista, joita haluaa seurata. Tänne kommentoijista lähes kaikki ovat kirjautuneita, joten tällä ei pitäisi olla suuri vaikutus mihinkään. Olen myös itse ottanut sellaisen asenteen, että kommentoin muiden blogeihin ainoastaan semmoisia kommentteja, mitkä kehtaan lähettää ihan omilla tunnuksilla, joten haluan saman linjan myös tänne. Se mitä ei kehtaa edes sähköpostiosoitteen takaa kommentoida, voi jäädäkin kommentoimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti