maanantai 14. lokakuuta 2013

Huopikkaat huopikkaat

Vaiko sitten saapikkaat? Ostin elämäni ensimmäiset ruskeat saappaat tällä viikolla! Ihastuin näiden saappaiden malliin heti kun näin ne ja tietenkin niitä oli vain ruskeina! Nukuin yön yli ja mietin, että osaisinko pitää ruskeita saappaita. Ne jäivät kuitenkin vaivaamaan ja seuraavana päivänä kävin ne ostamassa. Nettikaupoissa olisi ollut mustia, mutta ne olivat paljon kalliimmat mitä Kärkkäisellä. Lisäksi toisessa varressa on pieni värivirhe niin sain näistä vielä vähän alennusta, joten ei olisi kannattanut alkaa tilata muualta. Tänään olen noita pitänyt ja kyllä silmä taitaa tottua muuhunkin väriin kuin mustaan.


Yritin hienosti itse saada otettua kuvaa kengistä, mutta aina meinasi se kenkä jäädä kuvan ulkopuolelle! Veetin huoneen matto on tuulettumassa kaiteella, kun ostin uuden maton. Siitäkin kuvia myöhemmin :)


Tässä näkyy parhaiten tuo kenkä eli tuommoinen kiilakorollinen saapas. Ja kivasti näyttää maha siltä, että siellä ois vieläkin vauva! :) Ärsyttävästi on jäänyt tuollainen pömpötys, mutta jospa se lähtis pikkuhiljaa siitä pois.4 kommenttia:

  1. Ihanat! Näyttäs olevan niin maltillinen kiila että saattaisin itsekin osata pitää! Paljonko maksoi kärkkäisellä?

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Näyttäs olevan niin maltillinen kiila että saattaisin itsekin osata pitää! Paljonko maksoi kärkkäisellä?

    VastaaPoista
  3. Kivat! Itsekkään en omista ruskeita kenkiä mutta tollanen konjakinruskea voiskin olla erittäin kiva :)

    VastaaPoista