sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Touhukas viikonloppu

Taas töissä käyvänä sitä osaa odottaa viikonloppuja ihan erilailla, kuin mitä jos on kotona päivät. Tosin ne myös menevät ohi jotenkin nopeampaa, kun yrittää ahtaa muutamaan päivään kaikkea kivaa tekemistä sekä ihan vain rentoutumista. Perjantaina lähdettiin Veetin kanssa viikonlopuksi mummulle, koska mies oli töissä perjantai-illan sekä koko lauantain. Lauantaina mummun ollessa töissä oltiin Veetin sekä mun tädin kanssa merenrannassa.


Ilma oli vähän ärsyttävä, kun aina auringon mennessä pilveen, oli melko kylmä ja sen taas paistaessa kuuma. Merivesi oli järkyttävän kylmää, eikä Veetikään tarennut uida kahlailua enempää. Veetillä muuten päällä uusi, Kappahlista ostettu uv-paita. Näemmä tuota aurinkoihottumaa tulee edelleen, joten kävin hakemassa tuommoisen vähän suojaamaan. Koko on 110/116, jotta menisi myös ensi vuonnakin. Tuommoisessa paidassahan se reiluus ei haittaa.


Kivointa taisi melkein olla kuitenkin vesimelonin sekä viinirypäleiden syöminen viltillä :)


Perjantaina töiden jälkeen ehdin käydä jalkahoidossa, jonne sain mieheltä lahjakortin alkukuusta olleen kihlapäivämme kunniaksi. Settiin kuului varpaiden lakkaus ja lakan sai kotiin mukaan. Valitsin yllättäen tuommoisen fuksian punaisen lakan, joka on luonnossa vielä kirkkaampi. Kyllä on muuten ollut ihanan pehmeät jalat!


Mummun tultua töistä lähdettiin porukalla Raaheen tivoliin. Eli mukaan lähti mummun lisäksi myös tätini miehineen. Veetihän ei ole koskaan käynyt missään tivoleissa tai huvipuistoissa, joten kaikki oli ihan uutta. Mummu osti neljä irtolippua, että voi mennä Veetin kanssa kahteen laitteeseen, mutta Veetipä menikin yksin neljään laitteeseen!


Aloitettiin lällyimmästä, eli tuollaisesta tasaisella maalla liikkuvasta junasta, jossa Veeti sai olla yksin kun samalle kierrokselle ei sattunut muita lapsia.


Eniten lipulle vastinetta antoi ehdottomasti tuo muovinen pomppulinnatyylinen liukumäki, jonka Veeti laski varmaan sen 30-40 kertaa ja senkin jälkeen sai melko kauan houkutella lähtemistä.

Syötiin alueella minipienet ja törkykalliit pehmikset. Hyvää oli, kuten kuvasta näkyy :)


Tänään Veetin kummitäti miehineen kävi meitä moikkaamassa vaarin luona, mistä he hakivat jääkaapin lainaan oman hajonneen tilalle. Saivat samalla muutakin heille mieluista tavaraa mukaan, kun niistä pitää kuitenkin päästä eroon, että talo saadaan myyntiin jossain vaiheessa. Itsekin otin muutamia astioita ja peilin meille kotiin. Viikonloppu oli kyllä todella mukava, vaikka loppuikin taas liian nopeasti!

1 kommentti: