tiistai 18. kesäkuuta 2013

Siiri ja Myyry

Tilasin Pehemiältä ihanaista Siiri ja Myyry-trikoota, mikä on Paapiin Anniina Isokankaan käsialaa. Kalastajan jälkeen ainut kuosi, mikä on kolahtanut kunnolla! Tein tuleville sisaruksille ensimmäisen samistelusetin harmaasta versiosta. Kangasta on lisäksi olemassa keltaista sekä mintunvihreää.

Veetille tein peruspaidan Raide-kaavalla. Syksyksi piirsin jo isomman kaavan eli tämän leveys 104cm ja hihojen sekä helman pituus seuraavasta koosta. Resorit myöskin Pehemiältä.
Vauvalle tein Villikko-sisähaalarin pinkeillä kanteilla. Kokona haalarissa on 68cm. Päädyin haalariin bodyn sijasta, koska tässä tuo isohko kuvio pääseen paremmin oikeuksiinsa. Piirsin vielä permanenttitussilla tuommoisen sydämen keskimmäisten hahmojen väliin <3 Askartelin vähän pientä sisustusjuttua jämäkankaasta, siitäkin kuvaa tulossa myöhemmin ;)
Mulla oli lääkärineuvola tänään ja masumyllertäjällä oli kaikki hyvin. Pitkäjalkainen tyttö sieltä on tulossa (äitiinsä tullut), sillä vartalo vastasi hieman viikkojaan pienempää, mutta reisiluu puolestaan yli viikkoa suurempaa. Sukupuolikaan ei ollut muuttunut, vaan tyttöä meille edelleenkin odotetaan. Ei tarvitse siis paniikissa alkaa ompelemaan enää poikavaatteita... Painoa oli tullut hieman reilusti, mutta syytän siitä eilistä ravintolareissua! Omalla puntarilla nimittäin painoin melkein kilon vähemmän lauantaina mitä tänään, joten ei tuo kilon painonnousu päivässä selity oikein vauvankaan kasvamisella...

Työpöydällä odottaisi vielä kolmet eilen leikatut bokserit, jotka pitäisi hurauttaa kasaan. Taidan vain laittaa kuminauhan nyt resorin sisään, koska pelkällä resorilla olevat tahtovat tippua.

3 kommenttia:

  1. ihania vaatteita ja kiitos inspiroivista kuvista ja jutuista. sain niistä inspistä jatkaa omaa keskeneräistä ompelutyötä

    VastaaPoista
  2. Ihania! Mä vielä mietin, mitä omasta palasta tekisin... Itselle jotain kuitenkin!

    VastaaPoista
  3. OIJOIJOI,tuo pinkki käy tosi hyvin tähän kuosiin!! :)

    VastaaPoista