sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Viimeisiä viedään!

Kyllä se aika taitaa oikeasti lentää! Nyt olen ollut kotona lomautettuna jo neljä kuukautta ja tuntuu, että ihan vastahan sitä jäi kotiin. Huomenna alkaa sitten se paluu arkeen eli töihin. Miten sitä osaa mennä takaisin kun tähän kotona olemiseen on jo niin tottunut? Yllättävän mukavaa tää on ollut. Pelkäsin alussa, että seinät kaatuu päälle ja tuun mökkihöperöksi, mutta eipä siinä niin käynytkään :) No onneksi edessä on vain se maksimissaan seitsemän viikkoa ellei tapahdu mitään mullistavaa vauvarintamalla ennen sitä ja sitten takaisin kotielämää viettämään.

Eilen meillä olikin kiva päivä. Aamulla Veetin katsoessa Pikku kakkosen ompelin toisen lakin samalla downtown hat kaavalla ja tykkään tuosta kyllä hirmuisesti! Voisi tehdä trikoisenkin version, jos löytyisi tilkuista sen verran vielä jotain kivaa kangasta. Aamulla mentiin ensin hetkeksi pihalle hiekkikselle leikkimään.


Veetillä on päällä muuten mun viime viikolla ompelemat toiset Knicker pockerit. Tein ne mun äitiyshousujen jämäkankaista ja jätin lahkeista resorit pois.

"Äiti, ota tästä lapiostakin kuva!"


Mun pieni "puutarha" pusseissa on alkanut myös kasvaa mukavasti. Pitäisi vielä homma joku ylimääräinen astia, mihin saisi kylvää salaattia lisää. Kärkkäiseltä ostin siis tuommoisia säänkestäviä kangaspusseja, joihin istutin salaatit ja yrtit.

Hiekkikseltä lähdettiin keskustaan katsomaan, mitä tarjottavaa olisi laste Sun Pampasissa. Ja eihän siellä nyt kamalasti mitään ollut. Lasten karaoke, kasvomaalausta ja sitten joku pelle siellä esiintyi heti kun mentiin, että ei ehditty sitä nähdä. Veeti ei myöskään halunnut kasvomaalausta, mutta ilmainen cupcake oli kyllä kelvannut ;) Kivaa oli nähdä tapahtumassa myös tuosta melkein naapurista tuttua, joka on ollut ulkomailla jo jonkin aikaa. Heillä on toinen poika Veetin ikäinen ja perheeseen on tulossa vauva samoihin aikoihin kuin meillä. Sovittiinkin, että pitää mennä kyläilemään joku päivä, että saa pojat leikkiä keskenään. Samalla reissulla kierretiin kirpparit ja ruokakauppa ja Buffan kautta tultiin kotiin ja Veeti meni nukkumaan.

Illalla meille tuli muuta kaveri ja grillailtiin hyviä ruokia porukalla. Lämmitettiin myös palju ja Veetikin pääsi käymään siellä ennen nukkumaanmenoa ensimmäistä kertaa ja tykkäsi kovasti!


"Ei tartte hiuksia kastella, niin kerta!"


Kun Veeti alkoi iltapuuhille niin naisväki lähti saunaan ja paljuun. Ihanan lämmintä oli vesi ja kyllä tuolla tuli mukavan kauan oltuakin. Miehet tosin tietenkin viihtyivät vielä kauemmin kuin me. Ajatelin, että pitää käydä nyt aamulla testaamassa, että vieläkö vesi olisi niin lämmintä, että voisi käydä aamupulahduksella ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti