keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Estradille vielä kerran Siiri ja Myyry!

Olen miettinyt jonkin aikaa uuden makuupussin päällystämistä tulevalle vauvalle. Veetillä oli käytössä sen vuoden pakkauksen pussi, mutta kun seuraavalle ei pakkausta oteta, enkä halua sitä Veetin karsean väristäkään käyttää, niin siitä syntyi ajatus pussin päällystämisestä. Olen aikaisemmin päällystänyt Aappa-kankaalla yhden pussin kun halvalla sen kirpparilta löysin. Nyt en jaksa enää innostua siitä kuosista, joten se makaa tyhjän panttina kaapissa. Jonkin aikaa mietin, että millä kankaalla pussin päällystäisin ja valitsin, minkäs muunkaan, kuin Siirin ja Myyryn! Kangas tilattu Pehemiältä ja sitä näytti vielä olevan jäljellä, vink vink :)

 En ole ennen päällystänyt pussia trikoolla, mikä sinänsä aiheutti ylimääräistä päänvaivaa. Päädyin kuitenkin laittamaan joustamattomat tukikankaat vetoketjujen kohdalle, että trikoo ei venyisi kamalasti. Se helpotti vähän, mutta ei tästä ihan niin siisti tullut, kuin puuvillaisesta. Kuosi on kuitenkin edelleen ihana ja kyllä tätä kelpaa nyt pitää sisällä makuualustanakin esimerkiksi lelukaaren alla :)
Pussin sain ilmaiseksi paikalliselta fb-kirpparilta, joten hintaa tuli kankaan verran. 
Pitäisiköhän välissä tehdä jotain jostakin muustakin kankaasta? Tätä on kuitenkin vielä jäljellä, joten ainakin pipon tai lippiksen aion vielä tehdä! Eli ette vieläkään pääse eroon tästä kuosista ;) Kolahtiko teille muille Siiri ja Myyry? Kaapissa odottaa muuten Leena Rengon suunnittelema uusi Nestori ja norppakin. Siinä toisen kuosi mistä tykkäsin kovasti! :)

6 kommenttia:

 1. Ihastuttava makuupussi tuli <3 Itsekkin mietin josko jostain hommais vanhan makuupussin ja päällystäis uusiksi mieleisellä kankaalla; en aio ottaa äippäpakkausta tällä kertaa. Mutta ongelmana ensinnäkin se mieluisa kangas ja toisekseen se että osaanko tarpeeksi hienosti sitä päällystää; ainakaan ilman ohjeistusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://tosimummo.blogspot.fi/2011/09/makuupussin-uudistaminen.html Tuolla on tosi hyvä ohje! Ja suosittelen puuvillaa ainakin ensimmäiseen versioon, musta sen sai siistimmin kuin tuon trikoon. Ei ole oikeasti kovinkaan vaikea homma. Ärsyttävintä on ratkoa vetskarit irti :)

   Poista
  2. Kiitos, otin ohjeen talteen. Nyt ei kun suunnittelemaan ja ettimään sopiva aika ompeluun.

   Poista
 2. On todella kaunis pussukka. Tämä kangas on jotenkin tosi ihanaa. Itselle en ole vielä(kään) sitä lähtenyt ostamaan, mennyt aika nyt johonkin muuhun.
  Minä olen tehnyt monen monta trikoista makuupussia ja suosittelen ehdottomasti tukikangasta vetoketjun kohdille =) Muuten trikoo venyy vaikka kuinka yrittäisi ettei veny

  VastaaPoista
 3. Tykkää kans kovasti tuosta kankaasta. Tilausta hillitsee se, ettei tällä hetkellä ole yhtään löytynyt innostusta ommella trikoota.. :/

  VastaaPoista