torstai 18. heinäkuuta 2013

Sisustusjuttuja

Ostettiin viime viikolla uusi tulostin vanhan, huonosti toimivan tilalle. Vanha tulosti ihme raitaa ja epätasaista väriä ja oli muutenkin vähän risa. Pääsin nyt testaamaan yhtä tauluideaani, kun saatiin tuo uusi tulostin viriteltyä toimintavalmiuteen. Olen joskus tallentanut Viljamin puodin panda-kuvan koneelle sitä varten, että tulostaisin sen kehyksiin jonain päivänä. Nytpä sitten toteutin suunnitelman ja laitoin sen kehyksiin Veetin huoneeseen. Ostin joskus hyvällä alella niitä kehyksiä Tiimarista niin ne löytyikin valmiiksi kaapista.


Tarkoitus olisi ehkä joskus saada noita tauluja seinälle asti, mutta sijoitin väliaikaisesti taulun tuohon Veetin huoneen Expedit-hyllykön päälle.


Haluaisin muuttaa ehkä vähän järjestystä tuolla huoneessa, koska mulla olisi seinälle yksi naulakko hommattuna ja ennen sen sijoittamista tekisi mieli vaihdella vähän tavaroiden paikkaa. En vain keksi miten! Vastapäisellä seinällä on siis ne Ikean lack-pöydät ja niihin pienet tuolit sekä Brion hella. Ikkunaseinällä on vain tuo muumitalo nurkassa ja sitten ikkunan vasemmalla puolella seinällä ne tauluhyllyt. Kertokaapas kivoja vinkkejä, että millainen järjestys tuomoisessa suorakaiteen mallisessa huoneessa toimii parhaiten! Punainen kiikkutuolikin tuolta yleensä löytyy, mutta nyt se näytti olevan tuolla nukkumahuoneessa :)


Pienenä projektina maalasin Veetin huoneeseen uuden peilin, jonka olin ajatellut sijoittaa naulakon päälle. Peili on vaarini talosta ja alunperin hyvin retro ruskean värinen. Hioin pintaa hieman karheammaksi ja maalasin mustalla. Nyt en ole enää varma, että raskinko laittaa sen Veetin leikkihuoneesee vai pitäisinkö itselläni ja laittaisin esimerkiksi eteiseen lipaston päälle. Toisaalta eteinen ei tarvisi peiliä, koska siinä on melkein kokonainen seinä peiliä liukuovikaappien muodossa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti