keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Neuletakki

Vaikka blogin nimi jostain syystä onkin NauravaNappi, niin voin sanoa, että tuo nappien ompelu ei aiheuta minkäänlaista nauruun viittaavaakaan reaktiota kasvoilleni. Monet työt lojuvat tuolla keskeneräisenä sen vuoksi, että en saa aikaiseksi ommella nappeja paikoilleen. Tässä nyt kuitenkin valmiina vauvan neuletakki kokoa n.74cm. Tämä on tehty kaverilleni tilauksesta. Toiveena oli, että ei ihan vastasyntyneen kokoa, sillä semmoisia saajalla jo kuulemma oli. Ohje on otettu Kotipalapelin sivulta, ohjeeseen pääset täältä.

Lankana on käytetty ihan perus seiskaveikkaa. Valitsin Nallea paksumman langan, koska ajattelin että marraskuussa syntyvä vauva voisi käyttää tätä kokoa ensi keväänä/kesällä, joten tällä tarkenisi pelkästään esimerkiksi kaukalossa tai vaunuissa. Toivottavasti on mieleinen tilaajalle, vauvahan ei osaa vielä valittaa ;)


Tässä vielä parempaa kuvaa hupusta, joka on tuommoinen kantikkaan mallinen, eikä pyöreä.
En malttaisi odottaa huomista, sillä meillä on muutaman kaverin kanssa ompeluiltamat täällä meillä. Teen mahdollisesti toisen kaverin kanssa vaihtarin ja otan hänet meille ja passitan ehkä miehen ja Veetin sitten kaverin miehen tykö siksi aikaa, että saadaan juoruilla ja ommella rauhassa :) Kaveri ei ole koskaan oikeastaan ommellut, joten lähinnä tämä on semmoinen tutor-tunti omalta osalta, mutta jospa saisin vaikka leikattua vähän joululahjoja ;)

2 kommenttia: