lauantai 13. lokakuuta 2012

Kalusteet

Vihdoin sain teillekin asti näytille jotain kalustekuvia. Saatiin itsekin kuvat vasta viime viikolla, vaikka suunnitelmat on ollut valmiina jo pitkän tovin! Tässä nyt vessojen sekä keittiön kalusteet. Kaapeista ja kodarista en laittanut kuvia, koska ne tulevat olemaan melko peruskamaa :)

Kuvassa on kaksi identtistä wc-kalustoa, koska meillä tulee samanlaiset kalusteet kylppäriin sekä pikkuveskiin ja ne on vain piirretty tähän samaan kuvaan. Eli yksinkertaiset valkoiset, kahdella laatikolla olevat allaskalusteet ja kalusteen levyinen allastaso. Molempiin vessoihin tulee myös valopeilit, vaikka kuvassa vasemmanpuoleinen näyttää omasta mielestäni kyllä enemmän tavalliselta.



Keittiöstä olisin halunnut teille näytille semmoisen kuvan, missä olisi näkynyt hieman kauempaa tuo koko kokonaisuus, mutta semmoista ei valitettavasti ollut. Saatte sitten joulukuussa oikeita kuvia. Kalusteet saapuvat näillä näkymin jouluun ensimmäisellä viikolla, eli alle kahden kuukauden päästä!

Oikealla on kuiva-aine kaappi ulosvedettävillä laatikoilla. Ei siis apteekkikaappia, vaan jokainen laatikko tulee ulos yksinään. Seuraavaksi integroitu astianperukone, jonka päällä ja alla kaappitilaa. Yläkaapeissa on oikealla alhaalla astiankuivausteline ja muut ovat pelkkää kaappitilaa. Yläkaapit ovat leveydeltään 90cm, joten kyllä niihin tavaraa saa ihan kiitettävästi mahtumaan, vaikka näyttävätkin pieniltä kuvissa.


Toisella seinämällä ovat kylmäkalusteet sekä integroitu uuni ja mikro päällekkäin. Reunaan tulee rulokaappi, jonka sisälle tulevat esim kahvinkeitin ja muut pienkoneet. Kaapin sisällä on pistoke, jotta johdot saavat olla aina paikoillaan ja tarvittaessa tavarat vain vedetään ulos käyttöä varten.


Saarekkeessa on myös paljon tilaa, sillä se on mitoiltaan 2m pitkä ja molemmilla puolilla sitä on säilytystilaa. Keittiönpuolella on laatikoita, joista reunimmaiset ovat 50cm leveitä ja keskimmäiset 100cm leveitä.  Toisella puolella saareketta on kaapit, jotka ovat samanlevyset. Lisäksi tason päälle tulee induktioliesi ja ylös ponnahtava sähköpistoke.


Semmoiset on meidän talon kalusteet. Kyllä näistä kuvista varmasti ihan hyvän käsityksen saa siitä, että miltä tuolla tulee kalusteiden puolesta näyttämään. Itse ainakin tykkään kovastin, mikä on tietenkin tärkeintä :)

3 kommenttia:

 1. Ompas kivannäköinen keittiö tulossa! ja vessan kalusteet hyvinkin "tutun" näköistä ;) Kiva kun keittiöfirmasta saa nuo kuvat, just viime viikolla kattelin meidän kalustekuvat ja oikein yllätyin kuinka lähellä todellisuutta olivat :)

  VastaaPoista
 2. kannattaa myös katsoa ne mitta kuvat (jos sellaiset saa) tarkkaa.. meillä meni viimevuonna kalustetilaukset hieman vit*r*lleen kun ei kaikkia kuvia saatu ja olihan se osittain omaakin vikaa kun kiire oli.. asuttiin vuokrakämpässäkin 2,5viikkoo ilman sopimusta ja uudessa talossa kolmen muksun kanssa melkein kolme viikkoo niin, ettei keittiöön tullut vettä, eikä tiskikonetta saanut käyttöön XD

  kyllähän se jälkikäteen naurattaa kun muistelee esim. sitä kun meidän nyt 4-v poika kaatoi potista pissat kodinhoitohuoneen lavuaarissa olleen paistinpannun päälle, vaikka sanoin et pitää laittaa pönttöön.. :D

  tosin suunnittelija (joka oli siinä puljussa vissiin vain vajaan vuoden...) sössi muutaman muunkin tilauksen...

  VastaaPoista
 3. Meillä myyjä kävi tarkistusmittaamassa itse kaikki seinät ja yhtä kaappia muutettiinkin, kun ei olisi muuten mahtunut. Muuten oli asiallista palvelua ja myyjäkin ihan mukava, mutta hieman oli organisointikyky kadoksissa kun ei tallentanut itselleen niitä tarjouksia. Siis kun mekin pyydettiin hintaa erilaisilla variaatiolla keittiöstä niin tallensi aina alkuperäisen päälle. Sitten arvottiin, että mikähän se alkuperäinen hinta oli jne...

  VastaaPoista