sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Räps räps

Saanko esitellä uuden minäni; neiti turhamaisuuden! Otin nimittäin tänään ripsenpidennykset! Omat ripseni ovat vaaleat ja aivan piikkisuorat ja taivuttamisesta huolimatta tahtovat päivän mittaan suoristua. Niinpä ajattelin, että otan ainakin kesän ajaksi nuo pidennykset, niin ei tarvitse edes ripsiväriä välttämättä käyttää ja ripset näyttävät joltakin. Toisin kuin normaalisti, kun pitää mennä sentin päähän, että ripset edes näkyvät..

Tämmöisellä setillä mentiin. Muutaman mittaisia ripsiä ja muita tarvikkeita. Tuttu opettelee ripsien tekoa, joten sain palvelun tuohon ihan kotisohvalle :)


Ensin teipattiin vähän alaripsiä, jotta liima ei tarttuisi niihin. Hieman vaikea olisi mennä huomenna töihin silmät liimautuneena yhteen...

Kauanhan siinä meni, mutta lopputulos on kyllä sen arvoinen! Ja näissä alla olevissa kuvissa ripsissä ei ole edes ripsiväriä ja ne näkyvät silti!

Ennen (nurkissa muutama ripsi)
Jälkeen
 Tämmöiset niistä räpsyttimistä sitten tuli. Me like! <3 Että kiitos vaan tekijälle (ps. maltoin tulla peilin edestä pois sen verran, että kirjoitin tämän postauksen).

1 kommentti: