keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Arkea

Ollaan päästy Veetin kanssa pyöräilyn makuun. Nyt kelpaa myös taas pyöräillä kun sain äitienpäivälahjaksi sen uuden sisäkumin sekä pyöränmittarin :) Tämä kuva löytyi puhelimesta ja on aikaisemmalta pyöräreissulta.


Eilen käytiin polkemassa 15km ja päätettiin lenkki puistoon ja käytiin siellä vähän leikkimässä ennen kotia lähtöä. Veeti kiikkui ensimmäistä kertaa "leppiksessä". Istuin ensin itse toisessa päässä, mutta otti vähän voimille, kun ei voinut koko painolla istua, että Veeti ei olisi ollut koko ajan ilmassa :D
Pyöräilylenkin jälkeen Veeti sai jonkun ihme vötkistelykohtauksen ja heittäytyi makaamaan maahan. Ilmeisesti myös kyydissä istuminen ottaa voimille...
"Äitiiii, ei saa ottaa kuvaa musta tämmöisessä tilanteessa!"

Testasin myös eilen tuota Buzzadorin kautta tullutta Nutriletin Pasta carbonaraa ja se oli kyllä hyvää! Yllätyin kyllä tosi positiivisesti, oli ihan oikean ruuan makoista ja vielä hyvää sellaista. Ihan pastaltahan tuo näyttääkin :) Harmi, että tuota pitää mikrottaa tai keittää melkein 10 minsaa, muuten olisi myös kätevä ottaa töihin mukaan.
 

Oon surauttanut myös itselle uuden kesäpipon eli trikoopipo, jossa ei ole vuorta niin ei ole niin kuuma lenkilläkään, mutta suojaa kuitenkin korvia. Ommeltu samalla tyylillä Pikku piltin ohjeella, kuin se Veetin raitapipo. Pakko vielä sanoa, että maailman nopein pipo ommella!


Eilen valmistui myös yhdet mustikkahaalarit. Hihansuut näyttää tosi pieneltä, mutta resori joustaa kyllä todella paljon, että eiköhän nuo kuitenkin ole hyvän kokoiset. Veetin haalareissa puolestaan on todella isot nuo käsien aukot.


Tänään miesväen ollessa frisbeegolfaamassa ompelin ensimmäisen vuorellisen hupparini, mutta nepparit puuttuu vielä, joten siitä kuvaa myöhemmin :)

Tänään alkoi myös neljän päivän viikonloppu ja huomenna saadaan Veetin kummit yökylään meille. Harmi, että on luvannut sadetta molemmille päiville niin joutu ehkä vain kökkimään sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti