maanantai 12. maaliskuuta 2012

Välikausi lähes paketissa

Nyt se alkais olla melkein niinkuin paketissa, välikausivaatetus siis. Crocsin siniset kumpparit on laitettu tilaukseen ja kenkiä pitäs mittoa, että onko sopivat nyt vai pitääkö hommata jostain uusia.


 Paremmaksi takiksi Villervallan ihana turkoosi tähtitakki. Tämän metsästys olikin sitten melkoinen homma. Lopulta se löytyi Jyväskylän Retrokista. Koko tässä jo 98cm, sillä ovat pientä kokoa ja halusin, että menee myös syksyllä. Vielä en ole ehtinyt sovittaa Veetille, mutta jospa se olisi ihan ok. Hihoja voi kuitenkin kääntää ja helmaa kiristää. Pipot tänään hurautettuja. Pitää vielä kokeilla päähän kunhan malli herää. Hanskat myös Villervallan ja tilattu Metsolasta. Vasemmanpuoleiset kengät Tutan. Ostettu Oulun Paljekirpparilta joskus 2e:lla. Oikeanpuoleiset enemmän kesäkengät ovat papan ostamat, merkiltään Clarksit. 

Jouduin myöntymään siihen, että se meidän ihana tähtihaalari oli vielä kevääksi liian suuri, joten ostin huutonetistä mustan Uffon kokoa pienempänä tilalle. Tähän meillä on sitten värikkäitä asusteita, niin ei ole niin synkkä. Vasemmalla oleva siilipipo on Kameleont designin, tähtipipot itsetehtyjä ja oikealla tuo Kimperin sinisävyinen pipo. Hanskoina vasemmalla raidalliset Lassiet viime vuodelta, siniset Lassiet facebookin nettihuutokaupasta, oikealla Lassien Suprafillit vuorella viime vuodelta ja Rukan vuorettomat kurahanskat. Vielä haluaisin Reiman turkoosit Minitecit noiden lisäksi :)


Toinen välikausitakki on enemmän pihakäyttöön ja on viime syksyltä. Ostettu hurjaan vitosen hintaan myöskin facebookin kirpparilta. Merkkinä ihan H&M. Välikausihousuina meillä on viime syksyiset Kappahlin protex-housut, joissa pohkeissa kivat örkit. Voin kyllä noita housuja suositella! Meillä Veeti konttasi viime  syksynä näillä kivikossa eivätkä ole juurikaan edes kuluneet polvista. Näihin kannattaa käyttää niitä postista tupsahtelevia Kappahlin alekuponkeja ;) Samat asusteet käy myös tähän settiin. Jemmassa on odottamassa Prismasta ostetut Cirafin välikausihousut koossa 92cm. Laput lupasivat vedenpitävyyttä ja teipattuja saumoja ja alekorissa hintaa oli 7e :)


Viimeisen puolen vuoden aikana on tullut tehtyä melkein kaikki vaatteet Veetille, joten ostaa on täytynyt ainoastaan ulkovaatteita ja sukkia/sukkahousuja. En oikeastaan taida edes muistaa, milloin olisin paidan/bodyn ostanut. Nyt kuitenkin tilasin kevääksi/kesäksi Metsolalta Villervallan kanvaasihousut. Katselin näitä jo meandin mallistossa, mutta hintaa merkillä oli melkein tuplat näihin verrattuna. Lisäksi pitäisi ehkä tehkä jonkin sortin farkkuinventaario.

Malli on mukavan hoikka ja vyötärössä ja lahkeissa on kiristysmahdollisuus. Koko on 92cm ja lahkeet pitää kiristää kumpparilla, sillä ovat vielä vähän reilut.
Pikkupotilas on vieläkin kuumeessa, ennen nukkumaanmenoa eilen oli  kuumetta 39,6 ja aamullakin vielä 38,9 astetta. Ollaan siis keskiviikkoon asti kotona Veetin kanssa, eikä tuo olo itselläkään mikään ruusuinen ole. Kuume ei toistaiseksi ainakaan ole vielä noussut.
2 kommenttia:

  1. Pirteä ja kaunis väri tuo turkoosi. :)

    Sain muuten voittamani villasukat postista ja olen niitä jo pitänyt jalassa muutaman illan. Aivan ihanat, kiitos! Laitoin kommentin arvontatekstin allekin, mutta en tiedä luetko niin vanhoihin postauksiin tulleita kommentteja.

    VastaaPoista
  2. Ps. kirjoitin pienen postauksen voittovillasukistani. Blogin osoite löytyy profiilistani. :)

    VastaaPoista